自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係BB展買左pampers$5500禮卷,本身都無諗住買咁多,因為都唔會為左佢啲禮品洗咁多錢。點知有個sales話可以用啲禮券係9/8之前係惠康換拉拉褲買一送一既優惠。咁我見有買一送一優惠,買多啲存貨都唔怕啦,咁就買左$5500。連佢現場可以就咁少量買一送一咁買我都無買。
點知問題黎啦,原來根本全線惠康(我自己打電話加親身去過成十幾間,另外pampers fb都好多人投訴間間都無)都無貨,但係個優惠9/8就完!
最好笑係其他網上平台,例如HKTVMALL MALL/士多個啲又有貨之餘又有優惠。但係我已經比左$5500出黎,無理由又另外比錢再去買,但係我重申,我根本係因為個sales話可以係惠康換買一送一個優惠先買咁多,依家又買唔到個優惠,仲要拎住咁多禮券,啲禮券仲要今年年底就到期,都唔知點算。
我已經係fb inbox pampers 既 cs要求佢地一係幫我留貨,一係幫我void 單,都唔知會點回覆。
大家如果去bb展,pampers又用依個selling point sell你地買禮券既話,記住唔好即刻比錢呀,除非你真係想要佢既禮品,或者你唔係為左買一送一個優惠都年底前用得曬啲禮券啦,如果唔係,買少啲金額,又或者現場直接買買一送一就算。
激死我啦!

大宅

kittycheung622 發表於 18-8-4 09:31
我係BB展買左pampers$5500禮卷,本身都無諗住買咁多,因為都唔會為左佢啲禮品洗咁多錢。點知有個sales話可 ...

d禮券嘅期甘短架?

別墅

Mrsrainbowlee 發表於 18-8-4 09:34
d禮券嘅期甘短架?

係呀,所以記住要買都揾人夾呀,或者買少啲金額,我唔係有買一送一都唔會一下子買咁多。

wcpcelia    發表於 18-8-5 20:41

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

有地方放尿片至好買咁多,我上年都買過呢套,就黎到期又驚無貨,所以一見有就買定。

別墅

cloudwingwing 發表於 18-8-4 10:31
有地方放尿片至好買咁多,我上年都買過呢套,就黎到期又驚無貨,所以一見有就買定。
...

我都安排都地方放既,所以先敢買咁多,好彩依家CS覆左我話會幫我跟進了,放心曬!

水晶宮

Mrsrainbowlee 發表於 18-8-4 09:34
d禮券嘅期甘短架?

不嬲都咁短

BB展之後, 二手市場就會有唔少人賣呢類現金券

大概7-8折左右 (再高恐怕就冇人接貨了)

樓主, 單就應該冇得void ga la

唔通拎完贈品, 抽完獎
仲要比返5千幾蚊你咩

呢類現金券註明只限門市購買, online shop不適用
even惠康eshop見到有貨都冇用

真係用唔哂咁多券的話, 唯有折讓比有需要o既人吧啦

https://pampersbbclub-hk.com/bbexpo_promo.html

禁止訪問

水晶宮

elleellebaby 發表於 18-8-4 14:55
BB展未完,你可以入返去買佢買一送一優惠最實際。

Pampers攤位可以用惠康 x Pampers 現金券比錢嗎

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-8-4 11:22
不嬲都咁短

BB展之後, 二手市場就會有唔少人賣呢類現金券

如果void單,我當然會連贈品同現金券俾返佢,依家聯絡左佢哋CS,佢哋會幫我留貨,我可以買到買一送一

水晶宮

kittycheung622 發表於 18-8-4 16:03
如果void單,我當然會連贈品同現金券俾返佢,依家聯絡左佢哋CS,佢哋會幫我留貨,我可以買到買一送一
...

5500, 當中有個抽惠康券活動

如果抽唔到大獎, 可以缺貨為理由要求void 單的話

就失去左lucky draw o既意義喇

留貨?
係惠康門市hold貨, 定係叫返你入B展去pampers攤位購貨?
收唔收現金券先

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-8-4 16:28
5500, 當中有個抽惠康券活動

如果抽唔到大獎, 可以缺貨為理由要求void 單的話

惠康呀,佢問我邊間最近我,我都多謝佢地有積極處理返的。

別墅

elleellebaby 發表於 18-8-4 14:55
BB展未完,你可以入返去買佢買一送一優惠最實際。

但係我都已經拎左5500出黎,唔想再比錢

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-8-4 15:02
Pampers攤位可以用惠康 x Pampers 現金券比錢嗎

唔得架

水晶宮

kittycheung622 發表於 18-8-4 16:32
惠康呀,佢問我邊間最近我,我都多謝佢地有積極處理返的。

有冇限買幾多包買一送一拉拉褲?

係咪買5000 蚊買一送一 褲仔 都可以留貨呢

別墅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-8-4 16:35
有冇限買幾多包買一送一拉拉褲?

係咪買5000 蚊買一送一 褲仔 都可以留貨呢

無限買幾多,CS話聽日惠康個經理會聯絡我。

水晶宮

kittycheung622 發表於 18-8-4 17:09
無限買幾多,CS話聽日惠康個經理會聯絡我。
希望真係收到聯絡, 而唔係被hea 覆喇

大宅

回覆樓主

我現場買左8包拉拉牌買一送一,早講同你夾啦

複式洋房

lowlowc 發表於 18-8-4 18:16
我現場買左8包拉拉牌買一送一,早講同你夾啦

你今日去拉拉褲係咪都冇貨呀,今日個staff要求我買夠$800,即8set共16包做送貨先可以開到單

大宅

babyckl 發表於 18-8-4 22:59
你今日去拉拉褲係咪都冇貨呀,今日個staff要求我買夠$800,即8set共16包做送貨先可以開到單
...

我係尋日去架,就係買左16包,$8xx送貨

複式洋房

lowlowc 發表於 18-8-4 23:21
我係尋日去架,就係買左16包,$8xx送貨

咁其實佢地個marketing 真係做得好差,冇貨就應該供布一下,唔駛等人地去到bb展得個吉,成個promotion 都亂七八糟

首頁

尾頁

跳至