親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

新年去北京跟邊間旅行社好,你地有咩提意呢

唔知有冇滑雪玩,同埋平唔平呢?

大宅

Re: 新年去北京跟邊間旅行社好,你地有咩提意呢

有冇人可比意見.

複式洋房

hi, adacheng0610

北京都有好多滑雪場,至於邊間好,可能真係要逐間睇吓個行程適唔適合自己,但千祈唔好幫襯 "關鍵" 我舊年年三十出發夜晚九點幾到酒店,導遊竟然話除夕安排唔倒晚飯話第日至補番喎!天寒地凍細路仔點算 明明架車經過好多餐廳都有開,但送左番酒店就好難出去

大宅

可跟有溫泉泡的團,看看行程自己決定吧 ?-(

仰望神的恩典......

大宅

HungG:
唔係咁亞,咁我一定唔會跟佢啦,真係唔該你,我以為去北京要跟關鍵or中旅社tim,唔知跟蹤橫遊好唔好呢?

大宅

Bathy:
thanks,唔知會唔會下雪呢.

大宅

我今天與北京的家人聯繫過,他們說這兩天北京會落雪,不知會不會和去年一樣,是個白色的聖誕節呢 :-P

大宅

Bathy :THANKS.

複式洋房

adacheng0610

好少去大陸玩,就係以為佢辦中國線唔錯之麻!點知樣樣都差,領隊同導遊乜都話唔知 ?-(

其實北京係一個我好鍾意既地方,但冬天去尤其是一兩個鐘要去一次廁所,果種難頂法真係畢生難忘 2008 真係改善得切

落唔落雪要睇氣候而定,希望你咁橋遇見,玩得開心D

大宅

Hi adacheng0610,

我上年跟東X遊去北京玩5曰, 有滑雪、雪兜小朋友玩得好開心, 又住温泉樂園酒店, 攪到我D小朋友今年又要去玩雪,

大宅

kelly
我就系想跟東x遊但唔知好唔好,但聽你講完就放心啦,但係唔係得一個鍾玩雪呢,我地好想知時間多唔多,thanks.
HungG
我老豆就係話去中國可能跟關鍵or中旅社,但我又唔知,所以希望你地給意見,今次真係唔該你.

大宅

放心, 最少三小時, 好夠玩因都好凍, 上次我去的叫軍山滑雪場, 行程還有擇士多啤梨, 小朋友好開心
adacheng0610 寫道:
kelly
我就系想跟東x遊但唔知好唔好,但聽你講完就放心啦,但係唔係得一個鍾玩雪呢,我地好想知時間多唔多,thanks.
HungG
我老豆就係話去中國可能跟關鍵or中旅社,但我又唔知,所以希望你地給意見,今次真係唔該你.

大宅

www.bjski.com.cn/

是北京軍都山滑雪場.有空上這個網址看看,不錯,雖然沒去過,但聽說很正規,我常去離它不遠的九華山莊泡溫泉,下次回北京一定去那看看.

大宅

嘩,好似好平喎,唔知跟團會唔會有呢,我而家等緊佢地出團的資料就報,真係好想試下滑雪.thanks.
Bathy 寫道:
www.bjski.com.cn/

是北京軍都山滑雪場.有空上這個網址看看,不錯,雖然沒去過,但聽說很正規,我常去離它不遠的九華山莊泡溫泉,下次回北京一定去那看看.

大宅

I joined "Sing King Yau" this June to Beijing and live in Traders Hotel (a Shangri-la hotel) which was very good. You can try.
Have a nice day!

複式洋房

Kelly & Bathy

我地都係去軍山, 但係 close 前兩個鐘至到, 又話夜晚無雪兜玩.................. 至於九華去到都 11-12 點, 浸 mair ah

ada,

have a nice vacation

別墅

我聖誕節去北京,打算跟新華去,唔知好唔好??? :-P
我見個團有一晚會住北京龍熙溫泉度假酒店和有滑雪?唔
:wave: :wave: 我心專主為大。

大宅

我都LIKE 東瀛遊,所以冇睇其他,打算新年去,明天去報名啦.[quote]
YINGLAM 寫道:
我聖誕節去北京,打算跟新華去,唔知好唔好??? :-P
我見個團有一晚會住北京龍熙溫泉度假酒店和有滑雪?唔

大宅

我想Christmas去北京,永X only $1,488.00 29/12出發5天團,5星級Hotel (坐中國南方)。

真是很平,有沒有人join過 永x 去北京??

中國國際和中國南方航空有甚麽分別???

這團不會去”春暉園浸温泉”, 春暉園好不好玩???
其實我想join有滑雪行程,但今年好似不是太多旅行社有骨雪行程??

別墅

我已
:wave: :wave: 我心專主為大。

首頁

尾頁

跳至