自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:可以退的...佢地服務超好

原帖由 BABYLV 於 15-08-06 發表
可以退的...佢地服務超好
可以換碼嗎?條褲太大, 阿仔d衫又太大…… 係自己預大左

Lilypie Baby Ticker

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 BABYLV 於 15-08-06 發表可以

原帖由 欣媽媽 於 15-08-09 發表
可以換碼嗎?條褲太大, 阿仔d衫又太大…… 係自己預大左
it is mentioned on website no exchange, no refund.

珍珠宮

我都發覺D褲好似偏大, 我買條26"褲, 好鬆, 大脾位鬆到著唔到.

大宅

回覆:bossini online

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上個月尾都買左9件野,都冇問題呀
小童褲size有時偏大,真係好難預
我早兩年買條女童褲,阿女著開120
我買左130碼,但大到十幾歲仲要係肥嗰隻先岩著

大宅

我c6 都有條唔啱
頭先再上網睇,講明呢批特價無得退or 換。

子爵府

引用:昨天買了20件,今天送貨,有1件穿了,大家

原帖由 sasafan 於 15-08-06 發表
昨天買了20件,今天送貨,有1件穿了,大家要 check 貨,坦白說系平,不過d料差左過住年,粗穿都可以

...
我星期五夜晚買,到今日都無收到⋯

侯爵府

親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 sasafan 於 15-08-06 發表昨

原帖由 jincaiyan 於 15-08-09 發表
星期日快遞都放假,明日應該有了,我都等緊收貨

大宅

引用:Quote:原帖由 sasafan 於 15-08-06 發表昨

原帖由 jincaiyan 於 15-08-09 發表
我都星期五買,希望今日收到啦,而家開始擔心批衫添

子爵府

引用:Quote:原帖由+jincaiyan+於+15-08-09+發表

原帖由 hahakei 於 15-08-10 發表
我都星期五買,希望今日收到啦,而家開始擔心批衫添
我今日打去問,因為我係remark 度寫佐 如果size唔岩希望可以換其他款。所以hold住佐。

結果我選擇取消佐張單(我好多係我媽咪 爸爸冬天褲,如果無的換真係好麻煩)

複式洋房

大宅

引用:我都發覺D褲好似偏大, 我買條26\"褲, 好鬆,

原帖由 Tobbyy 於 15-08-09 發表
我都發覺D褲好似偏大, 我買條26"褲, 好鬆, 大脾位鬆到著唔到.
係啦, 阿女明明著開140, 諗住買150預大些少, 點知大到我都岩著😢 , 阿仔d 衫又係好大……唉, 第日網購都怕怕啦:(。

Lilypie Baby Ticker

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

今日又做PROMO,好多3件額外8折
我上星期先買左, 琴日收貨
差左成舊水

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

引用:今日又做PROMO,好多3件額外8折+我上星期先

原帖由 kit_mama 於 15-08-11 發表
今日又做PROMO,好多3件額外8折
我上星期先買左, 琴日收貨
差左成舊水 ...
Discount貨無8折

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

cathy913 發表於 15-8-11 10:27
Discount貨無8折

唉...我就糸CHECK哂我買左個D貨糸再有8折LAW, 又買早左

男爵府

環保接龍勳章

今日既清價貨係無8折, 所以無關係。

我買咗5轉, 現在收咗2轉, 暫時收d貨都好岩身同好滿意, 可能大約知佢d衫好多時都偏大,同埋大部份係買比小童衫, 褲,當然有d我會買預大d將來著,但同我預期唔太大,好期待之後d貨, 整體好滿意!

大宅

回覆:sasafan 的帖子

我買左兩轉,覺得童裝唔錯,以呢個價錢來講真係好抵,大人衫就一般,只係粗著。

好多JM話童裝size唔o岩,我覺得bossini童裝的size真係偏大,大家買之前最好度下小朋友而家著的衫的尺寸,再睇下網上件衫的尺吋表,有時候一個碼的長度會差5cm以上,咁最好唔好買大一碼。

我仔而家115cm,佢d冬天衫我買120碼,收到貨後試著,長袖衫d袖好長,長褲都好長但可以折起。好彩我冇買130,如果買左可能今年冬天就著唔到了… 大家參考下。

首頁

尾頁

跳至