自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

cheechi 發表於 23-8-20 20:49
我好surprise呢度有人討論Marf
講真,Marf 既樣喺唔討好
但我好認同你佢有一股明星嘅氣場,

我同你感覺一樣,如果唔係因為攞返造星4來睇,我對collar嘅觀感係一班污合之眾。 但睇完造星4, 特別係Marf嘅表演,佢嘅吸引力已經唔係個樣靚唔靚咁簡單,佢直頭係有種自信,好有型嘅感覺,(其實Winwin, 啊餃 同soching ,ck我都好鐘意) ,但Marf出左單曲之後我就超愛佢。

同意collar拖左佢後脚,希望佢可以單拖發展。

大宅

睇佢比賽時覺得有實力
之後冇留意

大宅

我覺得佢幾好呀,不過真係有D似王君馨

男爵府

佢跳得幾好唱得幾好都無用,無觀眾緣講咩都無用,要檢討點解吾受歡迎,要去改善,後生女吾好咁自我。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

唔識佢,齋睇樣已唔鍾意。
近呢兩年,得gigi好,yumi靚,無啦

子爵府

開頭唔係咁鐘意佢 ,睇過佢電影既配音 唔反感 ,個out look係型嘅

大宅

佢跳舞真係好型,唔係姣嗰隻,最憎女仔跳舞成日摸胸單眼

已刪除用户

大宅

薯圈 發表於 23-8-20 18:12
雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/ ...

佢本身有後台未比賽已經簽左約

子爵府

Rainy 發表於 23-8-20 21:57
唔識佢,齋睇樣已唔鍾意。
近呢兩年,得gigi好,yumi靚,無啦

Yumi係鍾嘉欣少年版緊係靚啦

珍珠宮

Carmen8080 發表於 23-8-20 22:42
呢期個短髮look好靚 唔明佢學炎明熹劉齊陰仲唔得

佢地兩個都係2021年參加比賽,當時Marf同Gigi都係留齊蔭,相信Marf唔係學Gigi.

不過我都覺得Marf短髮仲好睇。

子爵府

168138 發表於 23-8-20 18:52
個樣一啲都唔討好,又黑面唔起,唔知你講嘅氣場從何而來,冇啲少女應有嘅氣質。
Collar嘅隊長同年紀最大嗰 ...

佢同炎明熹一樣樣黑面好串 不過宜家炎有D名氣個樣寬容咗,個個都話佢好乖女合理化變成靚女

珍珠宮

薯圈 發表於 23-8-20 18:12
雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/ ...

小心,bk藍營陣容人多,逢viu必反

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

佢同阿餃都唔鐘意

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

薯圈 發表於 23-8-20 19:22
王菲當年都好串樣,我又唔覺佢比到大眾好開心嘅感覺喎

吓,同王菲比,佢有冇人哋咁有才華先?

大宅

我都鍾意Marf, 當初比賽時已覺得佢係冠軍人選,佢跳舞真係好好睇,完全睇唔出只係學左4年,加上睇ig 知佢本身係動物診所做,好鍾意動物又成日幫助流浪動物都會加分

男爵府

薯圈 發表於 23-8-20 19:00
你睇過佢地嘅表演未?

我係睇晒兩屆星夢,近期先翻睇造星4. collar初初出道,同你一樣,只係睇佢地嘅造形 ...

我由1就有睇,唔似你係返睇。有睇唔代表覺得啲參加者個個都掂到可以做天皇巨星。個樣唔討好就係唔討好。

如果想捧紅你偶像,轉去英皇就得啦,你睇吓幫唔幫到佢囉。

水晶宮

覺得Marf幾型格,但始終係女仔
我都係比較鍾意睇男
BTW,你都幾勇喺呢度開po讚 viu出身嘅人
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

個樣太寸 不喜歡

珍珠宮

168138 發表於 23-8-21 08:42
我由1就有睇,唔似你係返睇。有睇唔代表覺得啲參加者個個都掂到可以做天皇巨星。個樣唔討好就係唔討好。

...

我都無話個個都惦,呢個帖我主要講Marf之嘛

討論區人人都可以下自己鐘意嘅藝人明星,可以講Kelly, 可以講Gigi, 點解我講Marf就等於我係佢fans?

呢度係媽媽討論區,大家都已經係成年人,成熟d啦

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊