跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

我個女剩係夾到趙長成! 等到c!
原文章由 helloapril 於 07-7-31 18:59 發表

我看的專科醫生是BK媽媽網上介紹的,佐敦嘉賓大廈(趙長成)都幾出名,開始是為亞女打水豆針,肺炎球針,手勢很好,今次是第一次睇病,價錢要$3xx,有問必答

大宅

原文章由 tpmak 於 07-9-13 23:42 發表
我個女剩係夾到趙長成! 等到c!

亞女兩歲8個月了,近日開始替她搵幼稚園了,奧海城一期有d
playgroud和芭蕾舞學校,有沒有報讀過呢?

子爵府

佢已經返全日學, 冇時間剩la!
原文章由 helloapril 於 07-9-14 12:55 發表

亞女兩歲8個月了,近日開始替她搵幼稚園了,奧海城一期有d
playgroud和芭蕾舞學校,有沒有報讀過呢?

大宅

maymay430, suki622, january, diabobo rihno, tpmak
HI HI,
我以前係住港灣9座, 成日都帶qq到公園玩, 不過小b出世後搬左去
奧海二期. 係大家既鄰居

我有2個小朋友, 大b QQ而家20個月, 小B KK2個多月, 我係全職媽媽, 請多多指教

[ 本文章最後由 車莉 於 07-9-22 22:37 編輯 ]

大宅

TPMAK,
請問妳囡囡返邊間? 好5好??-(

原文章由 tpmak 於 07-9-14 23:05 發表
佢已經返全日學, 冇時間剩la!

子爵府

我好街坊, 個女讀朗豪坊的雋豐
原文章由 車莉 於 07-9-22 22:39 發表
TPMAK,
請問妳囡囡返邊間? 好5好??-(

大宅

tpmak,
請問雋豐通常會入邊d小學? 因為我而家想幫大囡搵間好既pn, 之後入間好既小學, 謝

原文章由 tpmak 於 07-9-24 11:42 發表
我好街坊, 個女讀朗豪坊的雋豐

民房

Helloapril,
我哋喺唔喺中秋夜在平台兒童遊樂場見過/傾過兩句?

Hello Daibobo:

我好似見過你個BB呀!

大宅

原文章由 Daibobo 於 07-10-6 19:05 發表
Helloapril,
我哋喺唔喺中秋夜在平台兒童遊樂場見過/傾過兩句?

哈哈!我老人失憶好似有d印象,中秋節晚我同亞女,老公在平台玩了一陣,見落雨走咗入會所!

大宅

我都係住大角咀, 有無好既醫生介紹呀? thanks !!

男爵府

好媽媽勳章

Hello,
我都係住港灣的, 囡囡15個月.
有BK 媽媽介紹得知會所11月份好似會有Playgroup, 唔知到時會唔會見到大家?
kamchai
原文章由 January 於 07-9-11 23:15 發表
Hi all,
我都係住係港灣一座, 我係第一批入伙既, 都住左幾年喇. 我囝囝21個月大.
希望大家多d交流下.
你地知吾知會所有play group? 我上次想報9月, 但係吾夠人開吾成. 你地有冇興趣一齊報10月呀? ...

洋房

我住港灣 Block 5的, 會所11月份Playgroup NOT ok.
NO enough bb join , 唔知到? 時
Dec 會唔會 Ne ?? My son wanna join .
Any 港灣 mammy join Dec ?
:-D

男爵府

好媽媽勳章

我有興趣, 你BB幾大?
原文章由 myoungjun 於 07-11-8 17:39 發表
我住港灣 Block 5的, 會所11月份Playgroup NOT ok.
NO enough bb join , 唔知到? 時
Dec 會唔會 Ne ?? My son wanna join .
Any 港灣 mammy join Dec ?

洋房

原文章由 kamchai 於 07-11-9 14:43 發表
我有興趣, 你BB幾大?

My son 2 year 4 months. How amny other mammy interest ? I check club house Not enough BB is not OK ka

別墅

各位好!

我囡囡今年8月出生,我係奧海城1期個邊--維港灣。

洋房

原文章由 kamchai 於 07-10-24 16:42 發表
Hello,
我都係住港灣的, 囡囡15個月.
有BK 媽媽介紹得知會所11月份好似會有Playgroup, 唔知到時會唔會見到大家?
kamchai

Dec I have interest join. How about you Kamchai ??

男爵府

好媽媽勳章

Pls check PM!
原文章由 myoungjun 於 07-11-13 16:49 發表

Dec I have interest join. How about you Kamchai ??

大宅

大家好, 我住柏景灣架, 我梓皓囝10個半月啦
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

子爵府

車莉,
好雜, 咩學校都有! 如果真係有要求, 可能要讀九龍塘或明我先得.
原文章由 車莉 於 07-9-26 23:19 發表
tpmak,
請問雋豐通常會入邊d小學? 因為我而家想幫大囡搵間好既pn, 之後入間好既小學, 謝

複式洋房

Nursery & Kindergarten

Hi Everybody,
I live in 港灣3座, 我有1個小朋友, and 而家14個月.
我係全職媽媽, 請多多指教

車莉: Are you decided which school for your daughter?
I am looking for a nursery and kindergarten.

tpmak:
Do you have any recommendations for me?

原文章由 tpmak 於 07-12-15 09:47 發表
車莉,
好雜, 咩學校都有! 如果真係有要求, 可能要讀九龍塘或明我先得.

首頁
23456...7

尾頁

跳至