自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20140508/52456283

原來囡囡Krystal去年中曾經大病一場,思琦喺訪問中表示,當時囡囡病得好嚴重,嚇到佢半死:「最初係牙肉腫晒滲晒血,食唔到嘢又不停發燒,入院睇醫生,驗出係疱疹二型。食藥後未有好轉,仲試過半夜抽筋,嚇到我死。佢發燒持續咗成個禮拜,最高燒到105度,嘴仔都紫晒,又屙又嘔,我即時飛車送佢入院。抽咗血,又電腦掃瞄又照超聲波,但當時醫生都唔知係咩事。」

思琦喺訪問內又表示,當時一個月內不停出入醫院,有日咁啱佢返緊工,醫院打俾佢,話要佢即刻趕去醫院,佢就話:「阿女情況唔多好,醫生要我簽字做手術。我真係好徬徨,好無助,仲驚到攬住個女狂喊。」

思琦接著道:「醫生打開佢肚仔,先知原來有個拳頭咁大嘅膿瘡喺入面,個瘡黐住啲腸,最後要膿瘡連腸都一齊切走。當時阿女只得歲半人仔,肚皮上就留咗條3吋長嘅疤痕,睇見個女咁真係好心痛!」幸好最終手術大成功,不過都影響咗Krystal嘅飲食吸收能力。
獻醜不如藏拙

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

佢都好慘得自己一個頂住, 囡囡又細又唔係病情輕

禁止發言

回覆:忽然X周楊思琦女女咩事要切腸呀

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

希望佢小朋友無事,單親媽媽唔易做。

大宅

育兒性格勳章

希望冇事啦

大宅

皰疹二型唔係性接觸後先會有? 佢傳染左比個女??

艾菲BB  我估係個衰老豆染比CK再染到BB  發表於 14-5-9 00:16
潘高壽  我都有咁唸....  發表於 14-5-8 17:50

子爵府

佢個女個樣似足ex bf, 真惨!

男爵府

weisscarton 發表於 14-5-8 15:50
原來囡囡Krystal去年中曾經大病一場,思琦喺訪問中表示,當時囡囡病得好嚴重,嚇到佢半死:「最初係牙肉腫 ...

咁大粒瘤又會電腦掃瞄同ultra sound都照唔到?

大宅

玩具勳章

回覆 雲妮彭 的帖子

睇到佢為左個女付出好多,無劇/節目降LV照拍
肯負責任有承擔,我好欣賞佢

大宅

引用:皰疹二型唔係性接觸後先會有

原帖由 CHERRY410 於 14-05-08 發表
皰疹二型唔係性接觸後先會有? 佢傳染左比個女??
爛咀,生飛滋,都係疱疹既一種

大宅

希望佢囡囡無事。。。單親媽媽不易做。。

大宅

回覆 ericalau411 的帖子

哦,我唔係太清楚,因為上網睇1型同2型唔同, 2型好似係性接觸先有
btw tks~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

由始至終佢都係簡錯一個男人, 呢d係佢私人野, 而且佢跟住都好慘, 要獨力養個女, 點解d人要咁吾鍾意佢呢

Gee!  因為踭踩低人台高自己  發表於 14-5-8 20:24
ttcat  因為香港人鍾意做判官  發表於 14-5-8 20:21
fundfund  簡錯男人唔係大問題,最大問題係佢一腳踏兩船,仲要同李住埋未分手就有左另一個男人既BB, 然後當住全港觀眾講大話  發表於 14-5-8 19:10

寶石宮

伯爵府

虎到金來勳章

本來唔like佢,但自從佢生女後,狂接job where銀,開始欣賞佢,自食其力,
其實單親媽媽真係唔易做。

大宅

因為我上網睇到:
皰疹(疱疹)病毒有分兩型

第一型:
多長在口腔、牙齦、喉嚨、眼睛、嘴唇、嘴角附近,痊癒後病毒潛藏在口鼻黏膜細胞內,在免疫力下降時(如感冒、勞累)後發作,被稱『 火氣大 』。
第二型:
水皰長在生殖器、陰囊、陰唇、子宮頸、會陰部、甚至肛門周圍,是性行為傳染很常見的性病,所以一般人講到皰疹(疱疹)時是指生殖器皰疹(疱疹)。

我無心話佢,不過見到呢篇野,所以有懷疑

laiki  做得呢行,唔會乾淨啦!  發表於 14-5-8 21:44

珍珠宮

引用:回覆 ericalau411 的帖子因為我上網睇到:皰

原帖由 CHERRY410 於 14-05-08 發表

因為我上網睇到:

水晶宮

其實有冇報道錯誤?我一向理解係疱疹二型係性病,一型係引發唇瘡,點解BB會感染二型?

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

話呀女腸入面有燶痴住,所以要切

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

禁止訪問

回覆:忽然X周楊思琦女女咩事要切腸呀?

首頁
34567...9

尾頁

跳至