跳至

首頁
34567...15

尾頁

男爵府

Re: 大肚婆格價專家大召集!

有興趣呀. 昨天著條牛仔褲都熱到飛起, 遲些都唔知點算! 唔知多唔多款呢? 等我搵日都去睇睇先. :-P [quote]
greybear 寫道:
我今晚去九龍城食飯,在獅子石道的出口店行了一會,買了兩條xs碼,GAP的袋鼠白色斜布短褲,好好好抵呀﹗$5一條乍,其實我無留意架,係店入面個老闆見到我,就話有$5條gap既短褲

大宅

今日放了一天假,去了jusco行,發現正在清貨,好多都有九折,display的電器有八折。

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

greybear,

可惜九龍城對我黎講太遠喇, 琴日著牛仔褲出街真係好熱, 睇怕遲d都要著裙。

大宅

myapple, bbkingdom,

這間舖其實得一個款和顏色(白色)係啱孕婦,我有問過老闆,佢話之前有兩條孕婦牛仔褲,不過比人買左…。我買完之後有個衝動去買多幾條送比一樣大肚的朋友,因為真係好離譜,$5一條,橡筋都要啦﹗何況著起來也十分好看,襯t-shirt、top都好sharp﹗

[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20060817/k/1c28/preg.png[/img]

大宅

我好想去買,因為我只有三條裙一條大肚長褲,真想入多些平的大肚衫。

子爵府

我都係咁話, 依家天氣又熱喎,
著吊帶連身裙又肥又怕有冷氣凍wor...
著多件外套o係面又熱...

我依家返工, 多數著大肚長褲+鬆身/娃娃裝
好似舒服同易襯得多~
不過又唔好買太多褲, 到差唔多生o個陣
著裙會好d 同舒服 d ~

magkk 寫道:
我好想去買,因為我只有三條裙一條大肚長褲,真想入多些平的大肚衫。

大宅

嘩, 有無搞錯呀, 平成咁! 請問幾點收舖呢? 好想放工去...

大宅

b.b.lam,

唔知幾點收呢﹗不過九龍城既舖無旺區收得那麼晚,我上一次買既時候大約八時半…。

[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20060817/k/1c28/preg.png[/img]

大宅

唔該你, greybear ! 我搵日睇下先。

大宅

今日上了新華嬰兒用品中心,雖然只是鋪仔,都樣樣俱備。

大宅

我有d大肚衫呀,睇下大家岩唔岩

男爵府

magkk,

d野平唔平呀?

magkk 寫道:
今日上了新華嬰兒用品中心,雖然只是鋪仔,都樣樣俱備。

大宅

新華平均都比大公司平,不過平不過大公司bb特價週.

我今日去過UNY, 買了不少東西, 大床 BABYSTAR($799), 安撫奶咀六個NUK, ($15兩個), chuchu清潔劑($40), tommee 奶煲+6個奶樽 ($360), tommee 幼樽warmer( $160).bb毯($35), 濕紙巾3包($30). 好鬼抵, 但是明天便是最後一天.
最抵算是換購禮品了, 只要$69便有一個BB睡袋.
詳情到UNY的WEBSITE看看吧.

男爵府

magkk,

真係好抵喎, 不過到依家我仲未買BB野 heehee... :-P

大宅

我奶奶已叫了我好幾次了,她說我個肚好了,遲些會好辛苦,所以見平便入貨。

子爵府

magkk,

咁早買定咪要擺晒o係屋企一段時間lor ?
我諗住28週左右去買...都係擺多幾個月左右~

大宅

我都有去UNY買 tommee 奶煲+6個奶樽 ($360), tommee 幼樽warmer( $160).
真係好抵呀!你係咪都住係太古城呀?

大宅

晴天坊主:
我住九龍的, 不過有bk的媽咪報料話uny平, 故此我便去買了一大堆了.
rubytse,
我的肚已有39吋, 所以趁仲走得, 又不太熱去買東西, 否則30多度在街上走, 一定很辛苦.

大宅

聽聞深水涉有平到$5一件的bb衣服, 有人可以報料嗎?

男爵府

Greybear : 昨天去了九龍城買了五蚊短褲, 真係幾舒服, Thanks for your sharing.

首頁
34567...15

尾頁

跳至