母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:Spectra 9+ 介紹

gmarket好多都轉咗唔送overseas la

大宅

http://item2.gmarket.co.kr/Engli ... goodscode=615081593
喱間做OVERSEAS啊

洋房

想請問各位jm,喇叭size係點計呢?比如話28mm係指邊個位?唔該晒

大宅

wwong110 發表於 14-1-9 16:47
我係第二任媽媽, 宜家餵細佬5個月啦..當然首推埋身. 但番工時, 真係想有個好泵(又經濟又功能好的), 故整理 ...

媽媽我都係搞唔到=3=
電泵係咪9+最好
護協係咪都冇得買?

別墅

香港有正式代理賣啦,有一年保養添

大宅

引用:香港有正式代理賣啦,有一年保養添 +

原帖由 Ireneyu22 於 15-05-20 發表
香港有正式代理賣啦,有一年保養添
那裡有得買,TKS

別墅

引用:Quote:原帖由+Ireneyu22+於+15-05-20+發表

原帖由 ng1211 於 15-05-21 發表
那裡有得買,TKS
http://www.spectrababyhongkong.com/hong-kong-1.html

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

回覆:wwong110 的帖子

請問9+雙泵泵是要唔要兩隻手hold 住?

別墅

回覆 tofulo 的帖子

想問大家會bb出世前就買定奶泵嗎? 係咪只要勤力泵就會有足夠奶量呢?如果我平日返工, 大概泵兩三次, 儲奶樽應該都夠用, 唔使買奶袋住?
你地有無買埋spectra個冰袋set呢?

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

引用:回覆 tofulo 的帖子想問大家會bb出世前就買

原帖由 wenwen885 於 15-09-05 發表
回覆 tofulo 的帖子

想問大家會bb出世前就買定奶泵嗎? 係咪只要勤力泵就會有足夠奶量呢?如果我平日返工, ...
我個人認為生左先買,因唔知自己生完咩狀態。我無買佢既冰袋。只買普通內有銀色個d袋再加兩塊藍色冰。

我自己用奶樽,但公司會放定奶袋備用。

大宅

spectra 9+ 跟機有咩架?

大宅

回覆 wwong110 的帖子

3.24cm哪吧的嘴係可以配濶奶樽定窄身奶樽(因為我已經有幾個medela的原裝窄奶樽)
A:原裝的喇叭只係配濶身奶樽, 所以奶媽們都要求賣家送wide cap, 咁就可以直接駁窄身奶樽泵奶

-->
想問, 跟機係for 闊口的喇叭及闊口奶樽?
但想直接用佢的闊口喇叭泵去 窄口的奶樽, 要佢比個wide cap ??
wide cap 不是for 標準喇叭及闊口奶瓶嗎?

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

我用緊spectra 24mm 喇叭
但d avent 儲奶樽同TT樽都唔岩size
可以點轉呢?
Thanks

複式洋房

謝謝你們分享。我都聯絡左gmarket賣家,佢同時送手泵同冰袋, 唔要冰袋仲可以揀溫度計。我決定買黎試下 :) 不過唔知冰袋好唔好用, 我未買, 所以送冰袋好岩用:)

複式洋房

請問parts是否配件? 有dd吾明
跟機吾係有齊配件? 同埋個喇叭係咪1定fit size ,在如吾arm,香港有得配喇叭嗎 ?
bb care is it a shop name因我想換機 我之前用Philip avent覺得吾夠力
求賜教 謝

複式洋房

請問各位宜家Gmarket仲有邊間買Spectra 9+送香港咖?我上去見樓主講果間店已經唔係全球配送了。謝謝!

大宅

回覆樓主:

我見網上有原裝行貨,一年保養都係$1099

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊