母乳餵哺

跳至

首頁
34567...22

尾頁

複式洋房

pinkcouture 發表於 14-1-18 17:08
我想問for 孖B 用, 屋企用, 雙泵,
買S1 還是9+ 好D?
另外你們講既鴨咀係咩黎? ...
如果你主要係屋企用, 我建議你用S1, 始終係醫院grade (吸力又勁D)
鴨嘴係主要收集人奶的一個漏斗

別墅

引用:回覆+Sprite雪碧+的帖子你訂左邊set同加左

原帖由 Bigbigc 於 14-01-18 發表
回覆 Sprite雪碧 的帖子

你訂左邊set同加左咩配件呀?可以send條link比我跟住訂嗎?thanks! ...
我都系照樓主個網訂,只是多訂了一對spare kit。未知成功與否,未收貨

大宅

引用:Quote:pinkcouture+發表於+14-1-18+17:08+

原帖由 wwong110 於 14-01-18 發表
如果你主要係屋企用, 我建議你用S1, 始終係醫院grade (吸力又勁D)
鴨嘴係主要收集人奶的一個漏斗
ok 唔該哂,好彩冇訂到9+, 聽埋你意見姐

大宅

回覆:Spectra 9+ 介紹

經過爬文同gmarkeyt 自己睇(我識少少韓文),我發現窄喇叭韓文係“시밀레흡입기세트"而寛喇叭(同spectra 9+ 一樣)“시밀레와이드흡입기세트"

我諗我都係泵出黎再倒入窄樽!

大宅

如果大家要大喇叭,記得買呢隻!
Nipple size 有分,請睇相

別墅

請問spectra9+可否叉住電用?

複式洋房

引用:請問spectra9+可否叉住電用?

原帖由 cky820 於 14-01-20 發表
請問spectra9+可否叉住電用?
可以!

男爵府

回覆 wwong110 的帖子

hi 樓主(wwong110)跟你指導已買spectra9+又收到貨, 想請教你以下幾點:
1) 現跟機係闊身奶樽, 但手上已買10多個窄身奶樽, 駛唔駛買新窄身喇叭可以直接泵落窄身樽?
2) 你會泵完會倒落去pigeon儲,你會帶幾多個奶樽返工, 窄身&奶樽分別幾多個, 定用奶袋?
3) 可否提供埋身及公司泵奶時間表?
4) 有冇用按摩花瓣, 唔知駛唔駛配?
5) fridge to go 咩size可放幾多個奶樽, 邊款好用?
多謝解答!

男爵府

回覆 Sprite雪碧 的帖子

我都買左, 但我叫佢轉窄樽用既,同r左wide cap for AVENT, 咁就大細樽都用倒了, 睇下收貨有無問題先

男爵府

回覆 Bigbigc 的帖子

你係點講? 跟機係闊口喇叭同闊口奶樽, 收到貨請報告

大宅

我0岩岩想買, 發現港幣個價錢同樓主買0既差$200....

請問係唔係咁GA?定我禁少0左D制??

E 0家總數係$1122.49

男爵府

回覆 renyu25 的帖子

我係inquiry同佢傾左先, 話要change it for narrow bottle, free silicon head & wide cap for avent. 等佢覆左ok就係落單個陣加落memo到, 依家等緊發貨. 收到後再分享

複式洋房

引用:我0岩岩想買,+發現港幣個價錢同樓主買0既差

原帖由 hcp1304 於 14-01-21 發表
我0岩岩想買, 發現港幣個價錢同樓主買0既差$200....

請問係唔係咁GA?定我禁少0左D制??
前排有媽咪話佢貴左少少

大宅

唔該你~

我已經知道原因, 應該係人民幣同港幣0既分別,

不過的確比之前貴0左少少, 所以要買就快D啦!

點都好, 多謝你0既分享, 真係好有用~感激

複式洋房

引用:回覆+wwong110+的帖子唔該你~我已經知道原

原帖由 hcp1304 於 14-01-21 發表

唔該你~
我估貴極都唔會貴過freestyle掛!
Anyway, 如果有乜發現記住比分享呀!
我只係開左個頭!之後靠大家啦!

大宅

本身想訂m1
而家睇完唔知點好⋯
有無人指點吓?

複式洋房

引用:本身想訂m1而家睇完唔知點好⋯有無人指點吓

原帖由 hystericmini123 於 14-01-21 發表
本身想訂m1
而家睇完唔知點好⋯
有無人指點吓?
其實m1重d, 醫院grade 細電雙泵,無時間顯示
9+輕d,雖然唔係醫院grade, 但吸力已好勁!有時間顯示

價錢好似兩部都差唔多

大宅

引用:Quote:原帖由+hystericmini123+於+14-01-21

原帖由 wwong110 於 14-01-21 發表
其實m1重d, 醫院grade 細電雙泵,無時間顯示
9+輕d,雖然唔係醫院grade, 但吸力已好勁!有時間顯示
Thanks 好迷惘

複式洋房

引用:如果大家要大喇叭,記得買呢隻!Nipple+siz

原帖由 ccm516 於 14-01-19 發表
如果大家要大喇叭,記得買呢隻!
Nipple size 有分,請睇相
請問大喇叭要另外訂嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+ccm516+於+14-01-19+發表如果

原帖由 懶蛇司令 於 14-01-21 發表
請問大喇叭要另外訂嗎?
要呀

首頁
34567...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊