親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我而家同朋友PLAN緊7月一齊帶囝囝去三亞 有無人曾經去過OR都PLAN緊去架? 大家俾D意見住邊度好同埋O個度有咩好玩好食呀 THANKS!~

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

我今日O係網上面SEARCH過好多人都話去三亞好易俾人呃錢同埋玩水上活動好貴 係唔係真架?
原文章由 roccomami 於 08-6-17 20:46 發表

三亞好正!!!!!跟旅行團一定要五星級 好正。

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

我月尾會去, 自由行, 住凱賓斯基, 打開房門就跳落泳池果隻, 好期待, 唔知好唔好玩?

複式洋房

原文章由 roccomami 於 08-6-18 16:19 發表

我剛去完、潛水$320、明碼實價、酒店食飯ok唔貴。

roccomami,
可否推介吓? 因考慮緊8月底去!
Thanks !

水晶宮

I go there last sept, 住凱賓斯基, the hotel is very nice .
But Sanya is a very boring place compared with Thailand or Malaysia.

別墅

To : ohmama

可否告知你個package幾錢?

"我月尾會去, 自由行, 住凱賓斯基, 打開房門就跳落泳池果隻, 好期待, 唔知好唔好玩?"

複式洋房

我剛剛book了8 月頭去三亞,住家化萬豪度假酒店,各位可否比d意見,去邊度食嘢好,有乜好玩,以及有咩注意點呢 ? 唔該晒 !

大宅

我去過三次,
暑假熱爆,除非你熱愛陽光及水上活動!
三亞無野好玩, 除左可盡情係海邊放煙花. 市中心就同其他大陸地方無分別.
酒店就好正 !所以選間靚酒店係重點.
不過我覺得如果齋hae酒店, 去邊個國家有什麼分別?

男爵府

2018復活節勳章

We will be going to Sanya Banyan Tree on next Monday for 4 days 3 nights... this is the first time to Sanya, but i think we will stay in the villa most of the time...

Anyone know if there is any other hotel near Banyan tree? as i am not confident to eat outside,..so may look for food in hotels...

any suggestions or recommendations?

大宅

roccomami,
你好,我想問下你係join那間旅行社的,which hotel和how much和大約幾時去的thanks

侯爵府

畀面勳章

原文章由 myjasmine 於 08-6-23 00:35 發表
We will be going to Sanya Banyan Tree on next Monday for 4 days 3 nights... this is the first time to Sanya, but i think we will stay in the villa most of the time...

Anyone know if there is any othe ...

No hotel nearby BAnyan tree

大宅

原文章由 ohmama 於 08-6-19 23:31 發表
我月尾會去, 自由行, 住凱賓斯基, 打開房門就跳落泳池果隻, 好期待, 唔知好唔好玩?

我都想BOOK間別墅住 我想問你O個間要幾多錢一晚?

大宅

我買package, 港龍來回加3晚酒店, 豪華房原本28xx, 我地book 泳池房就要4100. 另小朋友機票 10xx.

但我知如果7,8月旺季去貴好多, 我朋友問價, 單小朋友機票已經$2xxx

其實我都想住banyan tree, 又新又high, 但就冇泳池游水, 個私人灘又細d, 咁只係個大堂同間房靚d, 我就覺唔值

不過我都係網上search, 資料未必真確

原文章由 Yoyolala 於 08-6-24 00:15 發表

我都想BOOK間別墅住 我想問你O個間要幾多錢一晚?

男爵府

2018復活節勳章

as far as i know, there is no ordinary room in banyan tree sanya, they only have pool villa...so we will be staying in our villa with private pool and garden...so i think it is ok for the kid to swim and we relax in the villa....

洋房

七月中會同太太及bb去banyan tree,上網做了功課。
机場去市區約rmb35,我估去banyan tree約rmb50-70。
去第一市場買海鮮,再到对面的明168鹏润海鲜大排档(第一市场旁的新民街127号)、来是福加工。春园海鲜广场已經”遊客化〞,要去的話就去38号、37号(网上推介)。
亚龙湾海滩是不要钱的,可試金棕榈的自助烧烤可試,人仔每位168。

黑店: 滨海渔村、海上人家、昕泰海鲜广场

大宅

i just come back from Sanya with 2 kids
if you have interest, pls come to my blog and take a look
http://hk.myblog.yahoo.com/ivan-evan/index?l=f&id=33

I live in Mariott Hotel, take KA flight
overall is good
我要學習做會笑的媽媽

大宅

畀面勳章

原文章由 Yoyolala 於 08-6-17 20:03 發表
我而家同朋友PLAN緊7月一齊帶囝囝去三亞 有無人曾經去過OR都PLAN緊去架? 大家俾D意見住邊度好同埋O個度有咩好玩好食呀 THANKS!~ ...

我都book咗七月尾去三亞,住華宇皇冠假日,因為近住亞龍灣,不用搭車去到個個好靚沙灘,上次住三亞假日雖然好靚,但個沙灘好大浪不適合游泳.查東x遊好多自由行package 同便宜d.

想請問有冇人住過華宇皇冠假日,比d意見,謝謝!

dlp38

複式洋房

原文章由 MrsCLee 於 08-7-1 11:21 發表
i just come back from Sanya with 2 kids
if you have interest, pls come to my blog and take a look
http://hk.myblog.yahoo.com/ivan-evan/index?l=f&id=33

I live in Mariott Hotel, take KA flight
overall ...

MrsCLee,
可否介紹您用的司機叔叔, 因為三亞的司機有很多都好唔老實!另Mariott Hotel For 一家大細O.K. 嗎, 可否 late check out ?
Thanks !

首頁
12345...6

尾頁

跳至