懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

§18-28years既準媽媽or已經係媽媽既入黎吹水啦~§

hihi~大家好...
今年我21歲,有左bb23week喇~~
各位準媽媽而家心情如何呀???分享下丫

子爵府

Re: §18-24years既準媽媽入黎分享下丫§

我都是21, 現在16weeks
因為是未婚懷孕, 所以都好緊張啊
不過好開心 ^^
快d忙完結婚的東西便好了 ^^

大宅

hello,

我就黎21歲喇,而家有左33week,bb可能隨時出世喇,好緊張呀~

別墅

hi
我今年24歲,BB現在33 week,預產期8月24日.

大宅

may_ho,
我係Eunise呀...記唔記得我呢..之前都同你chat過...我今年23歲....上年結婚...結左婚之後好努力咁做人...如願以償...我可以生個 'monkey BB' 我同奶奶AND奶奶個DAD都係屬MONKEY...所以四代同堂都係馬騮仔....
B仔Album<---HERE(updated on 8.8) Tinok仔仔o係11月3日8:28pm出左世喇!7.63lbs重 始めまして、TINOKです、よろしく∼∼ [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/s180/63468.6602526.20914.jpg[/img][img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/1-9.gif[/img]

伯爵府

hihi~~
我宜家24歲呀,陀更第二胎,宜家24週........

男爵府

Hello!大家好我22歲,依家29week啦...
好緊張 :-P :-P :-P

大宅

hihi~嘩@@原來都有好多同我差唔多年齡既後生靚靚準媽媽架
lumijuli:恭喜你呀~就快結婚~

欣欣媽:原來你有個囡囡架,我都有個仔仔架~~同你個囡囡咁大tim呀~~我仔仔01年9月9日出生架..你囡囡係18日..
不過你肚裏面果個就大過我喇~我11月先預產期,你而家隨時生得架喇~~你要自己小心d呀~~

monpun:你同欣欣媽差唔多生喇~

Eunise:緊係記得你啦~~咁好既~~全部都係屬MONKEY,咁到時就成屋都係monkey喇

奀豬mami~~:我同你一樣都係11月預產期

子爵府

我而家24歲...我第2胎而家13weeks....第一個係囡囡..而家8個月

[size=large]Eunise
我同老公&我媽咪都係猴年ga....而家第2個bb0既預產期係出年1月11日...0岩0岩趕得到猴年出世..真開心

[size=large]lumijuli
結婚有好多野要攪ga...你要保重身體唔好甘操勞呀

大宅

我今年24歲,第一胎, 而家25週零3日

大宅

may_ho,

咁你有冇照過肚入面個bb係仔定女ar??
我老公恨仔恨到發燒,今胎照到係仔,佢勁happy,仲話一仔一女可以收工,希望個醫生唔好照錯la~

大宅

Hi. 我就嚟23歲喇,BB而家30週,第一胎,預產期係9月尾,我喺私家醫生度照咗2次都係囡囡,不過人人見親我都話我似坨緊仔,連我媽咪都以為我講大話,不過我覺得仔女都冇所謂,都一樣係我嘅心肝寶貝!
(其實我鍾意囡囡多啲,囡囡會嗲啲又可以同佢扮靚靚)

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我就黎24歲~依家有左20week
我都係未婚,不過仲有2日就結lu~
搞結婚d野好煩呀~
不過都搞掂大部份lu~

大宅

原來phoebe都入左黎 :lol: 你而家13week喇~~你而家又要湊一個咁細既囡囡辛唔辛苦呀??

shirleyshek:你預產期係唔係11月呀??

欣欣媽:我冇去照係仔仔定囡囡呀~不過本身我想要個囡囡,今次係照到係仔仔真係恭喜你,一女一仔..岩岩係個好字~~

住家甜品:我都覺得囡囡會嗲啲又可以同佢扮靚靚 :mrgreen: :mrgreen:

queenie80:恭喜你呀~~過2日結婚 我都同你一樣11月預產期,我就11月9號嚕,早你少少

大宅

Phoebe^^,
係呀...你都係馬騮仔...聽講馬騮bb精靈d喎....我呢次係第一胎(25wks2d)...係特登要生個馬騮bb...
B仔Album<---HERE(updated on 8.8) Tinok仔仔o係11月3日8:28pm出左世喇!7.63lbs重 始めまして、TINOKです、よろしく∼∼ [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/s180/63468.6602526.20914.jpg[/img][img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/1-9.gif[/img]

子爵府

[size=large]may_ho
都唔係好辛苦...好彩囡囡都好乖

[size=large] Eunise
其實我都想生個同生肖ga..好彩甘0岩趕到 :lol:

大宅

大家好,我叫陳太。住加拿大edmonton
我今年23歲。

我已經有3個兒子。(一個2歲,兩個是孖仔7個月大)

我現在正懷孕4個月,又係孖胎。
2005年1月25日是預產期。

祝各位年輕的媽媽生一個健康快樂的bb。
飲杯~~~
「每一日我主,我懇求三件事, 更深刻認識你, 更虔誠敬愛你, 更緊緊地跟隨你,每一日。」

大宅

陳太,
真佩服你年紀輕輕就咁犀利....兩次twins....馱得辛唔辛苦呢?..你而家返左去canada未?

複式洋房

Hi ! 大家好,
我今年22歲,我而家第二胎,
預產期係12月9日.

大宅

mandy_yu
hello...你好呀....

首頁

尾頁

跳至