二手市場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 babyhowie 於 08-11-4 11:00 發表
今次輪到我老貓燒鬚喇!

係BK接近五年半,作網上交易無數,
估唔到家下錢俾左,貨收唔到!

做網上買賣真係要好有誠信至得,
唔好為左幾十蚊出賣自己人格,
仲要係為人母,點面對自己兒女?

賣家:Verpmoque@chan

貨 ...
亞婆首先你真係好無品,你都識講你買左盒$16咋,覺得買貴左野先話收唔到的IQ珠,重有
你一直只係叫我入返錢比你,無話過要返盒IQ珠,你話你係咪真係有問題,我夠去過郵局問,
有冇退件,郵局職員話你有十年網上購物經驗點解唔掛號呀,我寄過咁多盒IQ珠個個媽咪都收到,係得你個亞婆話收唔到,你係咪真係要睇醫生,{係咪購物購傻左},重有你的態度真好鬼掂,之前果盒IQ珠我就真係睇清楚你個人格
如交易請小心呢個babyhowie.
呢個係25-10-08 16:51佢同我既pm
==============
到今日都仲係收唔到,
你不如去投寄個間郵局問下出左咩問題,
事關我係網上買賣超過十年,
只試過一次收唔到貨,而貨主亦無條件補寄一份俾我!
我唔明白你做網上買賣係郵寄過程中竟然可以唔寫回郵地址以防寄失?!
如果你寄出咁大批郵件,郵局應該可以幫你check下,
會唔會係有退件,只係你冇寫回郵地址?!
如果你都認為,你冇錯,咁請你入返錢去我中銀戶口:
012 354 xxxx xxxx xxxx
希望你check清楚個號碼,唔好到時又入錯!
另外,我會係你個topic回應返呢次不愉快購物經過,
只作分享,希望你唔好介意我將事實公諸於世!

原始私人傳訊: 亞蘇玩緊果舊野

QUOTE:

講真,我寄出差不多80盒,
冇一個收唔到或投訴,
呢次意外當大家唔好彩,
因為我都要$買的同我之前既郵票都要$,
不如我入返$20比你,如沒問題請pm HSBC a/c給我
==========================
呢個係27-10-08 12:25佢同我既pm

今日都係收唔到,睇怕我都唔會收到你"寄出"郵件架喇!
請問你去郵局查成點?
我已經係書局以$16買到,
希望你盡快俾個交代我點解決呢項交易!
今日之內我收唔到你一個合理回覆,
聽日我就會係BK"分享"我今次不愉快買賣事件!

QUOTE:

如你認為我之前所說只可退返$20比你是不合理的話,我最後可以做就是星期一去郵局查一下看看郵件有沒有退回!!!你再次寫低你地址比我方便我到郵局核對.

首頁

尾頁

跳至