懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問有冇人食完第一次藥,再覆診檢查未排清,要再食第二次藥呀?我上星期五,係醫院食左藥,排左組織出來,今日返醫院覆診,照到重未排曬,需要再食第二次藥!醫生話得返1.幾cm 未排出,我好擔心食第二次都係排唔到出來!我已經日日食黑木耳,但都好似冇幫助!請問有冇過來人可以指教下!

子爵府

npwawa 發表於 17-12-15 17:53
想問有冇人食完第一次藥,再覆診檢查未排清,要再食第二次藥呀?我上星期五,係醫院食左藥,排左組織出來, ...
我舊年係睇左中醫, 食左幾劑後,再黎一次M排清左.
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

jayk_1030 發表於 17-12-15 23:22
我舊年係睇左中醫, 食左幾劑後,再黎一次M排清左.

當時照既時候,醫生有冇話你係未排曬?如果等佢自然排出,唔做手術會唔會好高風險?加埋,我依然有胸漲既感覺!

子爵府

npwawa 發表於 17-12-16 09:22
當時照既時候,醫生有冇話你係未排曬?如果等佢自然排出,唔做手術會唔會好高風險?加埋,我依然有胸漲既 ...
照完佢係話我有1. 幾CM 既野係入面, 最主要係醫生問我有無唔舒服, 發燒OR 肚痛, 如果有就好大機會發炎一定要做手術清左佢.但我又無, 所以就密切留意自己情況先.下次M完就無左, 可能跟D M 流出...

Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

jayk_1030 發表於 17-12-16 09:31
照完佢係話我有1. 幾CM 既野係入面, 最主要係醫生問我有無唔舒服, 發燒OR 肚痛, 如果有就好大機會發炎一定 ...

我都冇唔舒服,只係胸漲!

民房

npwawa 發表於 17-12-15 17:53
想問有冇人食完第一次藥,再覆診檢查未排清,要再食第二次藥呀?我上星期五,係醫院食左藥,排左組織出來, ...

一定要做刮宫手术!塞藥流係清唔曬D組織

首頁

尾頁

跳至