二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

(emoji)香港浸會醫院皮膚科都有使用(emoji) 美國醫美牌子 [ SkinKey 保濕防曬遮瑕乳霜SPF40 (emoji)50ml ]

之前個 #素顔美白boom水霜 賣到爆哂,爆炸埋我個inbox(emoji)原來好多靚靚問有無得再懶啲,唔使另外再搽防曬咖?!

宜家幫你地揾到隻正嘢喇(emoji)一次過滿足哂4個願望(emoji)防曬(emoji)+遮瑕(emoji)+美白提亮(emoji)+保濕(emoji)1 take過!最最最緊要係唔笠丫嘛,質地細滑又易推,您係唔會有滿面油光既感覺!薄+貼!仲要防敏連敏感肌/小朋友都用得..(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

✅具遮瑕功效
✅修色的防曬
✅有防水功效
✅質地清爽冇油膩感

(emoji)絕不會塞毛孔狂標油(emoji)
(emoji)(emoji)物理性 ➕化學性 (emoji)唔堵塞毛孔情況下,利用反射方式抵抗UVA, UVB

‼阻隔光 防黑特別強‼
✌(emoji)不含礦物油,小朋友/敏感肌/微創後都可以使用
遮瑕度高

✨均勻膚色
✨遮雀斑
✨遮黑眼圈

一步搞掂(emoji)(emoji)

(emoji)(emoji)高效抵擋UVA及UVB紫外線持續12小時
(emoji)(emoji)補濕滋潤而不油笠
(emoji)(emoji)令妝容更貼服持久

重要成分
Benzoate-4~防曬元素、紫外線吸收劑,防UVB290-300
Zinc Oxide ~利用反射方式抵擋UVA、UVB,為物理性粉體防曬成分
Linoleic Acid~不飽和脂肪酸,防止水份流失
Phospholipids ~協助建構皮脂膜,強化肌膚保濕及滋潤功效

使用方法
1⃣早上一般護理程序後使用,將適量防曬霜均勻塗抺全面即可
2⃣可於戶外活動前30分鐘使用

Made in U.S.A

大宅

回覆樓主:

up

大宅

how much?thx

大宅

回覆樓主:

how much?

複式洋房

BK Milk勳章

Yumme 發表於 18-3-5 04:42
(emoji)香港浸會醫院皮膚科都有使用(emoji) 美國醫美牌子 [ SkinKey 保濕防曬遮瑕乳霜SPF40 (emoji)50ml ]
...

請問幾多錢

大宅

joeyauyin 發表於 18-5-11 19:28
請問幾多錢

pm 你丫

別墅

回覆樓主

幾錢?

大宅

nikizhuang 發表於 18-5-11 21:59
幾錢?