0-6個月

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買條ergobaby揹背但掙扎要唔要hip seat中⋯有冇媽媽都用緊eegobaby? 可否分享一下用家心得?
謝謝

複式洋房

我仔滿月已用ergobaby(不是hip-seat )
個陣日日落街買野, 個頭+頸都可以好固定,唔會飛黎飛去, 但後期肺炎就無再帶佢落街...
條ergobaby荒廢左係到, 條友又成日要抱, 反而有條雜嘜牌hip-seat比我借下力, 而家日日係屋企都用hip-seat(4個月)
都唔知佢之後仲肯唔肯用返條ergobaby

大宅

HaydenCM 發表於 20-3-23 00:41
我仔滿月已用ergobaby(不是hip-seat )
個陣日日落街買野, 個頭+頸都可以好固定,唔會飛黎飛去, 但後期肺炎就 ...

咁請問你係用邊款既ergobaby呢?

同埋你知唔知ergobaby omni 360 “all-in-one” 同 “all position” 有咩分別呢⋯⋯?
我上網search 唔係幾搵到資料

複式洋房

lcsi 發表於 20-4-1 21:08
咁請問你係用邊款既ergobaby呢?

同埋你知唔知ergobaby omni 360 “all-in-one” 同 “all position” 有 ...

我用 Omni360透氣版
咦依個我唔知wo..all position係咪即係360啊?
360初生用的話要另外買個墊
Omni360就唔駛, 可以直接用,
佢有好多版本架, 有d 360得3種揹法 有d4種
我見omni360 向前向後都可以,又唔駛加墊, 一條過唔駛煩就買左

首頁

尾頁

跳至