自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

又係lock死咗!今次係凌志
車主俾車匙途人都開唔到
扑車尾,後座乘客已經救唔返

http://cablenews.i-cable.com/ci/news/article/37/805297

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小倩 發表於 22-7-29 20:07
車主俾車匙途人都開唔到

恐怖
放下自在

伯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

好慘

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

公爵府

我部車放個鐵椎係度,就係怕有意外

男爵府

回覆樓主:

頭先睇新聞好恐怖
個途人冒著架車就著火鑽入去救人
可惜已救吾返

珍珠宮

thomaswop 發表於 22-7-29 21:37
頭先睇新聞好恐怖
個途人冒著架車就著火鑽入去救人
可惜已救吾返

途人真係好勇敢,開始冒緊白煙都未必有人敢埋去救,雖然最後果個救唔到,但只少救咗兩個。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

加菲貓3 發表於 22-7-29 21:26

x 2

我有破玻璃椎及滅火筒。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

珍珠宮

水晶宮

加菲貓3 發表於 22-7-29 21:26

司機位同副駕位個頭枕,掹出嚟,嗰兩條通都係用嚟扑爛車窗。不過有錘仔就當然係錘仔快。
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

大力大力 發表於 22-7-29 21:41
x 2

我有破玻璃椎及滅火筒。

今日搭輕鐵接駁巴士,居然新加咗個滅火筒喺車
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

wsyggk 發表於 22-7-29 22:02
今日搭輕鐵接駁巴士,居然新加咗個滅火筒喺車

巴士不嬲應該有,可能喺唔顯眼位

子爵府

唯一感恩係呢個世界始終都係勇敢的好人居多...
意外本身唔嚴重, 死左人好唔抵

男爵府

小倩 發表於 22-7-29 20:07
車主俾車匙途人都開唔到

好慘

大陸日日都成 40度,天氣太熱,一撞車就著火

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

首頁

尾頁

跳至