懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好想知有無jm case係黎完m 之後兩個星期(臨近新cycle 排卵期) 先發現有左?
因為4月初dd 黎左m所以我無驗因為一心諗住唔中
但我已經連續3日食野時想嘔+少少反胃+喉嚨/食道成日有野頂住咁
諗返4月初dd其實係3日就無晒咁滯 (平時5-6日)
尋日傍晚忍唔住用cb驗左 但係-ve
由於後日排卵 唔想又晒一次機會
我係咪應該睇醫生定等幾日再驗下
attach1/tmp/php0joiAT

大宅

lalafalala 發表於 23-4-21 20:56
好想知有無jm case係黎完m 之後兩個星期(臨近新cycle 排卵期) 先發現有左?
因為4月初dd 黎左m所以我無驗因 ...

你似唔舒服,你個case點計都係無

大宅

fifi3388 發表於 23-4-21 22:48
你似唔舒服,你個case點計都係無

我就1516 因為唔舒服不停上網睇
見到有假月經可能/ 2-3日著床血呢d
可能成日諗住想要 身體自動整d symptoms

大宅

我之前都有試過超唔舒服以為中左但原來只係谷M

別墅

其實一次機會先幾十蚊…
既然有懷疑…點解會叫做嘥…

大宅

c1102 發表於 23-4-22 15:21
其實一次機會先幾十蚊…
既然有懷疑…點解會叫做嘥…

Jm 你誤會了 我意思係如果真係無中 咁今個cycle要努力了 (因為睇過有左的話做會唔好)
不過今朝再驗都係-ve 所以已經收拾心情準備再試

複式洋房

lalafalala 發表於 23-4-21 22:56
可能成日諗住想要 身體自動整d sympto ...

我早幾個月都係咁, 平常心 好好準備下 好快有好消息

我排卵唔準,我用紅啲check out排卵

別墅

lalafalala 發表於 23-4-22 15:39
Jm 你誤會了 我意思係如果真係無中 咁今個cycle要努力了 (因為睇過有左的話做會唔好)
不過今朝再驗都係-v ...

明白,咁你驗到無唯有信個結果,繼續努力啦

子爵府

我,我有細仔果時,明明岩岩完m一星期左右,點知有日好暈,跟住入左急症,醫生話照腦前都要驗下孕,點知用左3支棒都係兩條線,我話“一定無喇,岩岩完左m,生完二仔幾個月”,個醫生話但真係有兩條線喎,唔安排我照腦上左婦科,真係照到有,醫生可能係作小產所以流血唔係m,而家我個細仔都15個月

子爵府

lalafalala 發表於 23-4-21 22:56
可能成日諗住想要 身體自動整d sympto ...

我果次作小產都好多血,流左7日好似m咁,停左幾日又再流血,醫生聽我形容都話應該會自己流走,點知之後發現有左就無再流

首頁

尾頁

跳至