自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

傳期人物, 情人眼裏出西旇, 唔使一定靚仔, 都可以結3次婚!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0116_00862_001.html

曾經紅遍全球嘅孔慶翔(William Hung)當年參加美國歌唱真人騷《一夜成名》(American Idol),雖然佢獻唱Ricky Martin首《She Bangs》時,騎呢舞姿加上五音不全嘅歌喉,被評判無情叮走,但佢留下經典金句:「I already gave my best, and I have no regrets at all.(我已盡全力,我毫不後悔)」,成功令佢出位爆紅。人氣高企嘅佢,仲返到香港拍劇及廣告,更同薛家燕合作出演電影《我阿媽發仔瘟》。不過始終冇表演天分嘅佢,最終喺2011年放棄繼續追演藝夢,返回美國任政府部門分析師。

近日佢接受美國傳媒訪問時,透露三年前原本只係小賭怡情嘅佢,發現自己可以向呢方面繼續發展,於是放棄原本嘅工作,成為職業賭徒。但不久後發現自己已沉迷賭博:「我知我好擅長玩撲克,但後來我變得貪心,開始涉足賭博體育,我知道我不應該做這些,但我還是做了。」佢又表示自己亦為此付出代價,第二任太太因此同佢離婚。自此孔慶翔決心戒賭,重回正職,去年更同第三任太太Hannah結婚。佢透露現時正同另一半努力「造人」,雖然依家對幕前演出仍有興趣,但佢就表示暫時都係以照顧家庭為主,唔會經常出現喺幕前。

珍珠宮

回覆樓主:

我識個人外型四四正正,無不良嗜好,高學歷,人品好,只不過性格內向啲啫,連一次拖都未拍過,呢條友可以結三次婚,真係服咗佢

侯爵府

睛靈勳章

redhot 發表於 24-1-17 00:33
我識個人外型四四正正,無不良嗜好,高學歷,人品好,只不過性格內向啲啫,連一次拖都未拍過,呢條友可以結 ...

男人真的唔需要樣

珍珠宮

回覆樓主:

原來佢已經結3次婚

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

可能係外國嘅睇法唔同,覺得佢靚仔呢。
我識一個佢話去親外國旅行都俾鬼佬追,end up佢嫁西人,仲為佢移嚟香港。
似花木蘭卡通片……再……

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

咁又冇影佢前妻同老婆係乜嘢様,好難評論喎!

子爵府

Onlok 發表於 24-1-17 06:21
可能係外國嘅睇法唔同,覺得佢靚仔呢。
我識一個佢話去親外國旅行都俾鬼佬追,end up佢嫁西人,仲為佢移嚟 ...

我識一個都係個樣似花木蘭,未同香港人拍過拖,嫁咗鬼佬,我老公見到相話如果喺香港人唔會揀佢。佢個樣係眼細,個口好大,顴骨好大。

大宅

zitamamama 發表於 24-1-17 07:10
我識一個都係個樣似花木蘭,未同香港人拍過拖,嫁咗鬼佬,我老公見到相話如果喺香港人唔會揀佢。佢個樣係 ...

鬼佬就特別中意呢d樣,所以畫到花木蘭咁既樣,但的而且確真係有呢d樣既人出現

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我識個人外型四四正正,無不良嗜好,高學歷,人品好,只不過性格內向啲啫,連一次拖都未拍過,呢條友可以結 ...

我個fd樣都唔錯,又夠高,唔知點解揀中另一半,有幾分似佢。。。真係

la_source    發表於 24-1-17 09:36
放下自在

侯爵府

回覆樓主:

我反而想睇下佢太太咩樣,始終強中自有強中手!
attach0/tmp/phpfCWa4C

男爵府

Wishsss 發表於 24-1-17 01:41
男人真的唔需要樣

女人真係饑不擇食。

大宅

回覆樓主:

但佢高歷高,應該有腦既人。女人揀老公未必一定揀樣。

水晶宮

回覆樓主:

玩撲克都有經濟能力,上網見3小時(書)7百萬,賭一般專業人仕/有錢人,大把女仔喜那種人仕

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

佢以前做啲野騎呢 其實佢哩啲外形,走在香港街上都係普通人一個,未至於行過見到會俾佢吸睛

水晶宮

回覆 redhot 的帖子

佢會唔會係hehe?

珍珠宮

Jane1983 發表於 24-1-17 09:11

佢會唔會係hehe?

不是,就是遇唔到。其實我都識一個醫生,好樣又好仔,都識唔到女友,不過佢肯行多一步,專登上交友網識,後來就識到女友喇。其實好多正經男或女,遇唔到另一半

大宅

回覆樓主:

差d唔記得左仲有呢位人士既存在

水晶宮

那就很可惜。

別墅

我諗性格出咗問題

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

嫁比佢果3位女士好有眼光定點?
佢好有錢架?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊