自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

😍【突發】國泰來回商務艙機票買一送一🔥最平HK$1900起!
香港國際機場贊助嘅買一送一機票又返黎啦😍! 最平票價低至平均$1900起/位,仲要每人包兩件32kg行李😱!
以下航點任揀 ✅ !!去邊都可以坐得舒舒服服 🛌🏻 !
✈️💥台北/曼谷(商務客艙) $1900/位
✈️💥東京(成田)(商務客艙) $2650/位
✈️💥福岡 (商務客艙) $2700/位
✈️💥大阪/北海道 (商務客艙) $2850/位而家
✈️💥首爾 (商務客艙)$3050/位
✈️💥吉隆坡/胡志明市/新加坡 (商務客艙) $2700/位
✈️💥巴黎/倫敦/溫哥華 (商務客艙) $9300/位
✈️ 💥悉尼/墨爾本/多倫多 (商務客艙) $9400/位
✈️💥曼徹斯特/洛杉磯/紐約 (商務客艙) $9500/位
✨優惠預定日期:(名額有限,搶完即止!)
✨出發日期:即日至2024年12月28日(可免費改期或取消一次)

最近好多旅行社出咗呢個post,唔知可唔可信,有冇人知道或者買過

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

好似話呃人

象牙宮

sumsummummy 發表於 24-3-29 21:22
😍【突發】國泰來回商務艙機票買一送一🔥最平HK$1900起!
香港國際機場贊助嘅買一送一機票又 ...
假的.

男爵府

回覆 appleyuen 的帖子

因為見好多旅行社都有,所以想買

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sumsummummy 發表於 24-3-29 22:45
回覆 appleyuen 的帖子

因為見好多旅行社都有,所以想買
騙錢,你睇嗰d係假旅行社pg, ,
要買自己打去旅行社hotline問,唔好跟你見到嘅fb電話,自己Google search hotline,
早2日先有班人比人呃左報警,多啲留意新聞啦!
經濟位都賣咁上下價,點可能買到商務

男爵府

回覆 MsBusy 的帖子

收到,謝謝

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

假架

珊瑚宮

回覆樓主:

大宅

假架 唔該樓主del啦

大宅

牛年勳章

回覆樓主:

上星期CX官網真係有商務一送一,一萬多D有2套,我買咗

男爵府

22welldone77 發表於 24-3-31 11:27
上星期CX官網真係有商務一送一,一萬多D有2套,我買咗
是否已經完咗?

大宅

牛年勳章

sumsummummy 發表於 24-4-1 12:26
是否已經完咗?

完咗了

https://www.facebook.com/share/p/QhX5vgeq819omSPh/?mibextid=oFDknk

複式洋房

好多旅行社都有?旅行社都有假網站架

子爵府

2024年龍年勳章

假的

公爵府

2024年龍年勳章

盡量唔訂國泰,
怕到時又突然取消航班~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊