夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

結婚十年。兩個小朋友。同老婆做完真係次次隔幾日就話要買呢樣個樣。唔係平野。每次都萬幾至幾萬。早半年個個月都係咁。一個月兩次左右。最近完全冇掂過。上個月去左日本。叫我去買套。我先無咁笨。屋企唔俾搞去旅行叫我買定套同佢搞。之後又想去買名牌。佢係米當自己係雞。1萬至幾萬肯定好過佢。又乜都唔肯玩。直頭貼$買難受。
而家開始真係唔想再同佢做,留返d $叫雞仲好。

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

狗公過主啦

民房

babyhoi 發表於 24-4-17 00:22
狗公過主啦

幾個月都唔俾搞。想要物質又唔付出肉體,
咁都狗公,你公主癌未期呀?

大宅

jackjack886 發表於 24-4-16 23:37
結婚十年。兩個小朋友。同老婆做完真係次次隔幾日就話要買呢樣個樣。唔係平野。每次都萬幾至幾萬。早半年個 ...

咁平時性生活正常?定係佢有野要買先可以搞?

珍珠宮

回覆 jackjack886 的帖子

會唔會係你對佢嘅愛已經被 「想見好 同住難」嘅現象 漸漸消磨十年前,你被愛掩蓋,睇唔到佢係咁?
而家唔夠愛,所以見到係咁?
又或是:
佢對你嘅愛磨滅咗,所以改變對你嘅策略。
問下佢係咪想離婚?如果唔想離婚嘅,唸下點一齊改變你兩之間現時嘅關係

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

咁除左性外 平時你地兩公婆相處點?!

女人正常有愛先會有性。。你係佢老公 平時感覺倒你老婆愛你嗎?

已刪除用户

別墅

結婚十年。兩個小朋友。同老婆做完真係次次隔幾日就話要買呢樣個樣。唔係平野。每次都萬幾至幾萬。早半年個 ...

樓主根本已經唔愛老婆,如果愛,物質上對方想要而自己afford到有咩問題?老婆唔叫老公買唔通搵第2d 男人咩?而且老婆唔係事前要脅,係事後,講到老婆咩都唔玩,你又有無令對方滿足?點解可以同叫雞比?你老婆生左2個為家庭,你用雞同老婆比?咁點解當初唔坎娶隻雞?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

真系慘~被拿來和雞比~

複式洋房

同太太的關係只剩下金錢交易,真可憐
逝去感情如何留得住?

洋房

回覆 jackjack886 的帖子

強烈建議取消一夫一妻制。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你老婆咁都得

男爵府

其實你把口都幾賤

我唔知你係真定假啦

好多男人每月都有買野比老婆 無分攪前同攪後

去旅行買定套有幾出奇, 唔通響當地情急只落7-11 買, 我都係會帶埋去旅行, 在當地見到靚手袋都會買 。老公氹老婆 有咩問題

無你唸到咁複雜同衰

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁離婚先,你鐘意每次叫,幾千好,一萭好,無人話你
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

老夫少妻?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊