懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 kelok 於 09-7-10 16:01 發表
我都係考兩次先pass
就係衰係回旋處, 覺得有兩個車位應該過到點知個考官drop停我, 佢話見唔見有車~我同佢R話"仲有兩個車位唔係你drop停左我一早過左啦!" 就係咁就衰左.
俾屋企人話我同錢作對丫....係都要同考官R... ...

監考的阿sir 永遠是對的~~ sure 唔好同佢r 啦

btw, 我考一次就pass~~~ 呵呵

男爵府

原帖由 gumgum 於 09-7-10 14:55 發表
我已經唔記得考牌嗰陣係點.... 不過我好渣, 要考兩次先pass... 同埋唔知做乜考棍波私家車........ 又冇porsche揸...
反而我就因為想快d考到, 走左去考棍波私家車, 而唔考貨車~~~ 之後的覺得蝕左~~~ 點解唔考埋1,2牌~~~

珍珠宮

其實考自動波就ok. 唔明自己嗰陣點解要去考棍波囉!

原帖由 BBKar 於 09-7-10 16:08 發表
反而我就因為想快d考到, 走左去考棍波私家車, 而唔考貨車~~~ 之後的覺得蝕左~~~ 點解唔考埋1,2牌~~~

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

公爵府

原帖由 gumgum 於 09-7-10 15:50 發表
佢咁樣肥你有啲衰喎!
不過我仲慘, 我覺得自己出街揸得幾好架. 不過之前泊位泊衰咗, 可能佢諗住我都要補考, 索性fail埋等我順手補考埋個路試....

果時有個男性朋友係我之前考, 佢錯左啲野, 個肥鬼婆俾佢pass, 到我考, 我都覺得自己揸得唔錯, 無咩衰, 佢居然肥我, 班朋友話因為佢係仔, 激c我

男爵府

生果ee
堅呢~ 我都服左自己~~ 所以咪唔pass囉~~ 哈哈哈~~

Gum
我就係考棍波van, 我都唔明…

Kittymichey
咁咪上多幾次囉~ 好論盡…

小bma
耶~~

Ching
你依家千祈唔好考呀, 唔好學我呀~~ 嘻嘻~~~

男爵府

原帖由 kelok 於 09-7-10 16:01 發表
我都係考兩次先pass
就係衰係回旋處, 覺得有兩個車位應該過到點知個考官drop停我, 佢話見唔見有車~我同佢R話"仲有兩個車位唔係你drop停左我一早過左啦!" 就係咁就衰左.
俾屋企人話我同錢作對丫....係都要同考官R... ...

估唔到你咁沙膽, 勁

男爵府

原帖由 BBKar 於 09-7-10 16:04 發表

監考的阿sir 永遠是對的~~ sure 唔好同佢r 啦

btw, 我考一次就pass~~~ 呵呵

咁真係要請教你點控制棍波先, 已經唔記得哂...

公爵府

原帖由 gumgum 於 09-7-10 16:10 發表

但學棍波可以揸埋自動波嘛, 我係學棍波, 考自動波, 第一架車係棍波, 雖然好耐無揸, 揸返都會識

公爵府

原帖由 涼粉涼浸浸 於 09-7-10 16:15 發表
生果ee
堅呢~ 我都服左自己~~ 所以咪唔pass囉~~ 哈哈哈~~

Gum

Kittymichey

小bma
耶~~

Ching
你依家千祈唔好考呀, 唔好學我呀~~ 嘻嘻~~~ ...

其實考van來做咩呢, 又唔會揸van仔, 送貨咩

男爵府

原帖由 gumgum 於 09-7-10 16:10 發表
因為可以揸埋auto囉...... 貪心.....

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

男爵府

原帖由 kelok 於 09-7-10 16:10 發表
係囉~你唔考埋佢?
因為我d fd 話考私家車容易d pass, 所以咪咁law~~~

不過我做野其實都有機會揸van仔, 所以又覺得蝕左

男爵府

原帖由 涼粉涼浸浸 於 09-7-10 16:16 發表

咁真係要請教你點控制棍波先, 已經唔記得哂...
你老公都識啦, 唔好玩啦

男爵府

原帖由 心予 於 09-7-10 16:14 發表

果時有個男性朋友係我之前考, 佢錯左啲野, 個肥鬼婆俾佢pass, 到我考, 我都覺得自己揸得唔錯, 無咩衰, 佢居然肥我, 班朋友話因為佢係仔, 激c我

吓?? 咁都得架?? 你唔低得你瘦過佢呢~~

大宅

hehe, 如果你耶個男考官, 可能佢比你pass喎, hoho!
原帖由 涼粉涼浸浸 於 09-7-10 16:15 發表
生果ee

Gum

Kittymichey

小bma
耶~~

Ching
你依家千祈唔好考呀, 唔好學我呀~~ 嘻嘻~~~ ...
Mama: 天山雪蓮  BB: 何中b
[email protected]

男爵府

原帖由 心予 於 09-7-10 16:17 發表

我有機會揸架~~~mouth:
不過我唔係送貨架~~

珍珠宮

但係學自動波容易pass嘛!!! 我都諗唔到有乜機會會揸棍波.... 同埋我好相信我而家應該唔識踩clucth!

原帖由 心予 於 09-7-10 16:16 發表

但學棍波可以揸埋自動波嘛, 我係學棍波, 考自動波, 第一架車係棍波, 雖然好耐無揸, 揸返都會識

男爵府

原帖由 心予 於 09-7-10 16:17 發表

咩jack, 我真係諗住第時揸保母車架~~ wakkakkakaka
查實我係挑戰c6, 因為佢話我唔掂... 結果... 我真係唔掂... hohohoho

大宅

你唔port佢? 一來唔fair, 二來妄顧我地d路人甲乙丙既安全喎!:;pppp:
原帖由 心予 於 09-7-10 16:14 發表

Mama: 天山雪蓮  BB: 何中b
[email protected]

首頁

尾頁

跳至