自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB快出世了....想問那個牌子的奶粉好一點...給點意見....謝謝

mcat  有咗???????????????????????  發表於 11-8-3 22:23

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

All are the same (my dr. says), just pick whatever you like!

If you are very rich, pick the most expensive one.

If you are OK, pick the medium one or the cheaper one.

Milk is milk!

But the best one must be "mami's milk" la!

jeannie_cheng  講得好  發表於 11-8-4 12:51
wcpcelia  good point-->"mami's milk"  發表於 11-8-3 16:31

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

人奶最好!!!!

點先叫好既奶粉??
岩bb食既就係好奶粉~

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

其實每個牌子奶粉成份差唔多姐,個個牌子都有佢特別推介既特點姐

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

cathy-tse 發表於 11-8-3 20:14
人奶喎....
唔明wo............

究竟我是誰  分........................................身  發表於 11-8-3 20:21

禁止訪問

子爵府

回覆:cathy-tse 的帖子

每隻都有好處。有人話女仔食雪印好,男仔食明治或惠氏好,會肥d,。
你宜家幾多周?你bb幾多磅呀?醫生話size ok嗎?幾時due date?
Anyway, breast feed is the best.

水晶宮

cathy-tse 發表於 11-8-3 20:21
bb就嚟出世 ?? 發表於 17 秒前
搵唔到既...........?邊區呀?!

cathy-tse  妳係咪posted 錯ar??  發表於 11-8-3 20:26

水晶宮

ill 發表於 11-8-3 20:23
每隻都有好處。有人話女仔食雪印好,男仔食明治或惠氏好,會肥d,。
你宜家幾多周?你bb幾多磅呀?醫生話siz ...
仲要指定係日本雪印呀ma!!!!!話女仔食左會白d, 其實真係唔關事, 有街坊因為咁, bb女食呢隻, 未又係黑蚊蚊

水晶宮

回覆 cathy-tse 的帖子

錯咩呀???你話有分身ma.....
另外個post係邊呀??

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:ill+發表於+11-8-3+20:23+每隻都有好

原帖由 cathy-tse 於 11-08-03 發表
人奶好d.......................
吾知要買定spi 未呢?

禁止訪問

水晶宮

咁你小心身子啦,港姐就來決賽,因住睇睇吓唔記得入院,係呢,你入邊間醫院?提吓你唔好入北區。
我要瞓八個鐘

水晶宮

嘩..............
你地好勁wo..........
依家先知我咁蠢

男爵府

引用:咁你小心身子啦,港姐就來決賽,因住睇睇吓

原帖由 coffeemate 於 11-08-03 發表
咁你小心身子啦,港姐就來決賽,因住睇睇吓唔記得入院,係呢,你入邊間醫院?提吓你唔好入北區。 ...
哈哈,我係超長篇一出埸就已估到

令囝囝健康快樂,知書識禮;與丈夫分享分擔,無限支持,就是我對社會的一份貢獻

首頁

尾頁

跳至