論盡家傭

跳至

首頁
34567...15

尾頁

別墅

見到都唔開心......我地都只係比意見, 你自己諗下可以點做。講真, 依家咁既情況, 你都會對個工人有疑心,如果係咁, 其實你之後都會成日好擔心, 與其係咁, 一係裝cam (如未裝), 一係炒左個工人。男人多數無咁sensitive, 最重要係個姐姐喊過, 男人總會心軟而唔知佢地大多係好戲之人。再唔係橫掂姐姐唔識聽中文, 可以話個醫生講係大人所為, 再chok一chok佢 (一定要錄音)。依家請工人, 真係要費心神......學其他媽媽講, 千萬唔好做一D令自己後悔既決定。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

今次小傷,下次可能仲傷,報警啦

複式洋房

回覆 回覆:safine的帖子

睇咗醫生?人為就報警,再在就裝cam,警惕吓佢。

大宅

我個女都系18mth,平時我都唔算好勤力同距剪指甲,距都系中意R大臂噶,但系我都未見過距R成咁噶樣!!我覺得你一定要留意!

大宅

引用:18個月大,傷痕在背脊,大脾(平時著長褲,

原帖由 safine 於 12-05-26 發表
18個月大,傷痕在背脊,大脾(平時著長褲,不可能R到)
應該工人整,背脊位冇可能,如果你話前面bb 都可以抓到咁!你帶一帶比醫生問下

男爵府

畀面勳章

回覆:姐姐黎左三個星期,囡囡周身傷痕

依D位好明顯唔會係BB可以R成甘la ,依D甘白痴的大話竟然有人信!一個正常的姐姐見到幾條痕都即刻報告la !我諗你報完警你會知道什麼真相,見到自知仔女被D衰人弄甘仲話唔好整大件事,真係枉為人父人母!

男爵府

得罪講句,你C6唔係人!一啲都唔緊張。我女18個月大,未曾自己抓成咁,一條也冇。你有冇剪指甲,如果有一定唔會。而且,如果不是工人做,工人會笫一時間滙報你知,佢有冇?

男爵府

我仔跌損少少,姐姐即刻報告比我聽,樓主,你地選擇左比多次機會姐姐,後果要自負啊!

男爵府

引用:睇左醫生,但醫生話好難睇得出係邊個做,除

原帖由 safine 於 12-05-27 發表
睇左醫生,但醫生話好難睇得出係邊個做,除非睇住姐姐整,如果淨睇傷痕睇唔到。C6覺得都可能係bb自己R到咁 ...
姑息養奸最後害左個女!唔知點講你兩公婆好,BK媽媽個個都又嬲又心痛,係人都知一定係工人所為。你地仲敢比機會佢,有D良心愛心的工人都唔會咁對BB了,登BB可憐

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

姐姐黎左三個星期,囡囡周身傷痕

睇見我都想喊. 鄧你心痛!

明天會更好~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我唔覺自己可以R到背脊咁傷law +

原帖由 safine 於 12-05-26 發表
我唔覺自己可以R到背脊咁傷law

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:safine+發表於+12-5-26+22:33+以前從

原帖由 2heiBBmama 於 12-05-26 發表
18個月點會R成咁, 仲要係背脊, 先報警後驗傷......

今日你唔處理, 下次唔知會發生乜事......
Call police la

禁止訪問

畀面勳章

引用:唔係呀, 如果係我老公, 我估佢已經殺左個工

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

報警喇樓主,睇到刀心痛。你c6點做人爸爸呀

大宅

樓主,你應該抱囡囡去公立醫院急症室,嗰D醫生會較常接觸虐兒個案,識得分辨係R痕造成,抑或疑似蓄意的人為傷痕,如醫生懷疑疑似是虐兒事件,會即時通知駐院警崗的警員去調查

珍珠宮

陰功!
輸入搜索內容

大宅

畀面勳章

姐姐黎左三個星期,囡囡周身傷痕

好過份呀

子爵府

整到咁都唔報警?
可憐嘅小朋友,自己父母都保護唔到自己

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Call police,經佢地同你bb驗傷,唔可以擺個炸彈係你屋企呀!點都要得個明白,快d去做啦!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

同埋千其唔好怕事呀!

首頁
34567...15

尾頁

跳至