婆媳關係

跳至

首頁
45678...87

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我乜(公司法丶移民條例等等)我都答得出他

原帖由 A.Yin 於 12-07-27 發表
我乜(公司法丶移民條例等等)我都答得出他先幫我咋。

他唔會俾我take it for granted ga
唔會放過佢。
等呀Y冇得落台,睇佢仲敢唔敢亂嚟。

伯爵府

畀面勳章

真係唔知點算好-深層矛盾 3

你老公好慘

子爵府

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 3

如果放過佢,一切回復原狀甚至變本加厲,加上未收降書,你諗諗

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我一定唔會放過佢囉....
對佢仁慈=對自己殘忍....

別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

子爵府

對付依d b6, 唔可以用婦人之仁嘅心去對待.
佢地唔會感恩圖報.

更何況, 依班係有錢有官職嘅 b6 生番.
所以去到依個地步, 就繼續強攻吧..

大宅

回覆:A.Yin 的帖子

我都係你爸爸既fan

而家件事其實我覺得真係策略緊要過法律。你咩咩當然係不利,但對方聽完你爸咁講都應該都好驚,所以如果要達到你要既效果,我諗心理戰同策略好緊要,所以我諗大家先會係咁叫你問爸爸意見。

男爵府

其實我覺得你要考慮你C6...
因為阿Y冒你C6做GUARDIAN...
如果阿Y去到XX叔叔度又搬佢D Y理出0黎...
你要諗你地篤唔篤阿Y出0黎..
咁到時阿Y又可能上身...
問題係...你C6肯唔肯大義滅親...
而大義滅親後...Y又會點癲法...
公主方面...如果證明阿Y冒你C6做GUARDIAN...
咁做GUARDIAN方面應該好易解決...
如果公主肯同你道歉...何不放佢一馬?!(當然係要真心道歉)
因為始終唔知D B6會做D乜出0黎...
為你...為BB都好...

其實最主要問題都係阿Y...
佢一日唔受到教訓...
一日都唔會罷休
公司某程度上都係比阿Y利用0左...(不過公主都唔抵可憐)
你真係要好好同你C6相量喇...

大宅

唉!我真係

我都唔知我係報案嗰個定被人告嗰個,我竟然要喺X館同DX人嘈

佢哋根本唔想做嘢,多多理由

好彩我有做功課唔係實聽佢哋點,好似佢哋話呀8俾番D嘢我,證據好弱

呢條我有做功課即刻大佢,
crime act 第X條 intend to return no defense

點解明明我係受害人都被人蝦,唔通我真是唔見隻金勞先有人做嘢

如果X人唔幫我點算

男爵府

其實因為佢地見好小事..
所以唔想做..
佢地係咪要見到律C先做0野?

男爵府

引用:唉!我真係我都唔知我係報案嗰個定被人告嗰

原帖由 A.Yin 於 12-07-28 發表
唉!我真係

佢哋咁衰?
你係唔係同你先生一齊去咖?

My sweet family  

伯爵府

2024年龍年勳章

唉!我真係

香港都係咁。妳堅持就可以。加油!

男爵府

A.Yin, 我pm咗你,但接連按錯制,有一大截重覆了,你咁聰明,一定可以濾過,知我講咩的, sorry

提多樣,有人作故仔嘅話,只要楔而不捨,xx叔叔焗住都要做野,久唔久又話要再問事發經過,chok得兩chok,作故仔嘅,遲早露破綻 呢個係耐力賽,加油!

My little Son

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唉!我真係

因為澳洲x人叔叔都係懶兩年前比人入屋打劫(無人響屋)x人叔叔第二日先到到宜家都無結果!!我住呢區x館星期六日係唔開門

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

A.Yin 發表於 12-7-28 16:35
唉!我真係

如果你想X人做到野
你時刻提住自己唔好左搖右擺
唔好俾人講幾講就又諗住放過8妹

人地見到你有猶疑
梗係出多兩分力叫你唔好攪
天朗氣清

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

報到先

子爵府

如果Y出泥頂既,就企硬好似好d

男爵府

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 3

可能xx叔叔都頂唔順y既野蠻&要翻譯麻煩,所以唔想做野你一定要堅持呀!做媽媽一定要堅強d先得嫁!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

A.Yin 發表於 12-7-28 16:35
唉!我真係

緊係唔放過 8 妹啦

X人無可能唔幫你,話晒你係受害者喎 d X人係米唔想做嘢至兇你咋

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

睇晒,真係估唔到事情發展到咁。

樓主唔放過8妹,就要堅持到底。講真佢都唔會真心反省,一路都係以為自己係公主。
不知所謂的乙陸!!!

首頁
45678...87

尾頁

跳至