懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問知唔知邊度到美國惠氏肚紋膏?

我之前有朋友用過呢隻美國惠氏肚紋膏,生完兩個都冇一點肚紋,佢仲要係肥肥地既。以前就係Watsons or Mannings都買到,但而家我搵左好多間都冇!
請問有冇人買到係邊到買,幾錢到?趕住要用!
Thank you!!

大宅

Re: 請問知唔知邊度到美國惠氏肚紋膏?

我見過係 Watsons 既藥房處賣.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

Jesmine,

葵芳shanshan有$150
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

複式洋房

係?我打過去珊珊都冇人聽(2日),間舖而家仲係到架?
我早兩日去WATSONS 佢個藥劑師話個公司買手冇入呢隻貨啦! :cry:

民房

我在愉景新城的mother court買,$180支,買兩支有折。
Jesmine 寫道:
係?我打過去珊珊都冇人聽(2日),間舖而家仲係到架?
我早兩日去WATSONS 佢個藥劑師話個公司買手冇入呢隻貨啦! :cry:
I love my family!

複式洋房

係?好噤我明天對搵吓先..多謝各位!

珍珠宮

好媽媽勳章

Jesmine 寫道:
我之前有朋友用過呢隻美國惠氏肚紋膏,生完兩個都冇一點肚紋,佢仲要係肥肥地既。以前就係Watsons or Mannings都買到,但而家我搵左好多間都冇!

美國惠氏肚紋膏 ~ 係咪即係普通惠氏那隻Prenatal?
應該一般藥房都有得賣的, 藥房的價錢會平過Watsons or Mannings添.

首頁

尾頁

跳至