母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ之07年〥>>復活節快樂~~

真係ge,如果到幾歲都仲係一截截,就會係電視見到子進跳繩咖喇!

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ之07年〥>>復活節快樂~~

哈哈, 原來大版機票 valid 8 日, 去到盡無蝕底

男爵府

FSY & diaperb:

Hayes papa行過 D cheap cheap toys shop見到即買, 因佢之前吹到嘔, 我&Hayes就笑到嘔...哈哈!
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

如果想吹super bubblies, 可以用洗潔精加水加白砂糖.....而佢地個份量同比例就要自己試下, 因每一隻洗潔精成份不一樣.

男爵府

go4baby,

加沙糖你都諗到!? 勁! 但係點解呢?

super bubbles 係大啲既 bubble 定係多啲 bubbles?

大宅

hi, 我係安兒媽, 我都係05奶媽, 不過因為健康問題已經退役... 上次chinese new year gathering我都有參加, 好開心見到好多精靈活潑既bb, 今次我又報名先!
平時我淨係睇你地既post, 冇留言, 我覺得你地個個都好叻, 識好多野做好多野仲有精神上網出post, 我就好"渣", 放工淨係

男爵府

安兒媽

米話我馬後炮,我上星期已諗住叫你報名,仲提自己上週六上堂前一定記得同你講,點知見到班同學仔,掛住索油,都唔記得添.

安兒爸個日有沒有假放,如果冇我地可以約埋係荔景mtr等.唔洗你單拖,雖然安兒見親丁爸都喊,但丁爸可以幫你攞下野.

大宅

chiuchristan 寫道:
Cyntoby:
mug BB 輕磅, 要交醫生証明給學校ga mei? 第一次聽wor!

唔關輕重的問題, 係每個入學的bb都要交醫生証明... :tongue:

男爵府

Cyntoby 寫道:
唔關輕重的問題, 係每個入學的bb都要交醫生証明... :tongue:

丁丁的學校都要求要做,你做幾多錢,丁丁還未做.

大宅

丁媽,

安兒爸只係22號得, 如果15號gathering, 我地約埋一齊啦! thanks!

你唔好咁樣hurt丁爸啦! 其實上次gathering安兒同丁爸都玩熟

男爵府

bbpooh 寫道:
[quote]
Cyntoby 寫道:

丁丁的學校都要求要做,你做幾多錢,丁丁還未做.[/quote]

要醫生證明啲乜??

大宅

bbpooh 寫道:
[quote]
Cyntoby 寫道:

丁丁的學校都要求要做,你做幾多錢,丁丁還未做.[/quote]

盛惠$60元正

男爵府

fsy 寫道:

要醫生證明啲乜??

我都唔係好幾得,但係都係d無聊野,我問過樓下醫生佢好似話收$130左右,咁ge價錢,我覺得就應該係送錢比醫生收咁.

子進件衫,丁丁都有,個個都係js shopper買衫,我怕下次gathering會撞衫.

伯爵府

好媽媽勳章

我呢個cheap cheap c9係晴晴去打一歲針時已經做埋﹐唔洗再比錢﹗

bbpooh 寫道:

我都唔係好幾得,但係都係d無聊野,我問過樓下醫生佢好似話收$130左右,咁ge價錢,我覺得就應該係送錢比醫生收咁.

男爵府

我仲cheap,因我上次係健康院打一歲針.

男爵府

bbpooh 寫道:
[quote]
fsy 寫道:

子進件衫,丁丁都有,個個都係js shopper買衫,我怕下次gathering會撞衫.

呢件衫x'mas gathering 果陣我見 tingfai 個仔著過

橫掂撞衫, 下次整件制服, 下次 gathering 所有05 bb (+ hayes ) 一齊著

男爵府

fsy 寫道:
橫掂撞衫, 下次整件制服, 下次 gathering 所有05 bb (+ hayes ) 一齊著

好啊!咁男一件,女一件,咁咪有制服的誘惑

男爵府

好似返學著校服咁

男爵府

fsy 寫道:
哈哈, 原來大版機票 valid 8 日, 去到盡無蝕底

Cheap C9 FSY:

Confirm到 Kansai ticket了嗎? Congratulation!!
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

Cyntoby 寫道:
[quote]
chiuchristan 寫道:
Cyntoby:
mug BB 輕磅, 要交醫生証明給學校ga mei? 第一次聽wor!

唔關輕重的問題, 係每個入學的bb都要交醫生証明... :tongue: [/quote]

OIC! 原來係個份 general health report, $50.

Ivyscyip, 妳咁醒, 打針時順便做埋.
Hayes去打最後一支5合1針時, 我都未confirm報N.1, 所以冇個份form...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊