夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢2日同BF 番左大陸旅行...今次..我真係自己睇佢WATSAPP....發現佢依然有同佢所講既知己聯絡...又係SEND D 相俾佢. 好似仲有一個錫既表情....我心即刻傷哂...我BF 講左句"你估我而家想點" 條女答" 分手" 我真係啞左......我又忍唔住既人..所以都係同BF講。。。。。但我覺得佢D 解釋實在太牽強。。。。佢話個個錫既表情唔代表咩。。。佢覺得個個係得戚樣。。。。跟住又話條女成日都講笑。 所以分手兩字唔駛理。。。。條女自己又已經結左婚。。。好心啦。。。跟住我話最好就係俾我識埋條女。。。佢話好。。。但講下講下。。。。就講到話以後都唔搵條女。。。。。。得未甘樣。。。
其實你搵唔搵。。。我唔CHECK, 我根本唔會知。。。。反而識左個心會安落D。。但我知我唔可以再同佢講。。。因為一講。。。佢只會再發番我脾氣。。。話我唔信佢, CHECK佢...
最後, 我尋晚WATSAPP 只係同佢講" 希望你記得自己承諾過我既野, 你講, 我就相信了. 我唔希望為左一點點既事而傷害我地既感情, 我真係好想好想同你一齊" 希望佢真係會唔再理個條女.....
有時真係唔係好明.....女人自己結左婚, 都應該檢點下啦....仲要去搵人地條仔傾心事...明知人地而家岩岩拍拖, 就成日去搵人....想點呢....如果你唔愛而家個男人, 當初就唔好同佢結婚啦...
發洩完畢....

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

人妻玩火. 希望你 bf 快 d 醒, 咁樣係冇必要既.

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

距話個女的結左婚?或者冇結呢?你都5好掉以輕心哦

大宅

應該結左, 因為見佢WATSAPP張相係結婚相....其實我信我BF 對條女冇野...不過我覺得一個女人....甘樣搵個男人.多數都有野....只係男人多數都唔信的, 你多講, 留而佢覺得煩....所以只可以自己忍, 忍到唔忍得既時候, 就只好走...

大宅

女的幾歲? 感覺上你bf係唔似會受硬的人, 試下軟d對佢? 唔好咁直話自己睇左佢wtsapp, 兜個圈比如問番佢有冇野呃你, 你直接講佢舍你睇左wtsapp, 下次佢會見你之前會del哂..同埋多d講感受比佢知, 你軟弱了傷心了都比佢知, 男人始終鐘意d軟弱無助既女人.. 同埋話佢知有咩講得笑有咩唔可以, 例如你信冇野, 但"分手"二字唔應該係個女仔口到出, 如果唔係你會亂諗.. 呢d通通要話佢知...

大宅

vivicky 發表於 13-12-17 14:23
女的幾歲? 感覺上你bf係唔似會受硬的人, 試下軟d對佢? 唔好咁直話自己睇左佢wtsapp, 兜個圈比如問番佢有冇 ...

我唔知佢幾歲。。不過其實我信我BF 對個女冇野。。。
我BF 係受軟唔受硬的。。。所以我今次都冇發脾氣。。但因為我CHECK 佢, 佢都係發我脾氣的。。。不過大家都比之前改左好多。。。好多位識收番, 唔會輕易講分開2個字。。。
我心裡面係諗。。。其實只要放開一點, 唔好甘多醋意, 信任多點, 唔再睇佢WATSAPP 就會好。。。
只係而家我覺得佢冷淡左, 令我好傷心。。。。我知而家唔應該講D咩。。。等過埋XMAS 應該會好番。。重點就係我要忍耐。。。。但我係一個衝動既人。。希望各位JM 會提醒住我。。。。。。

大宅

回覆:第二次了

你拍咗幾耐拖。點解要咁委屈?

複式洋房

回覆:amanda613hk 的帖子

好難唔呷,你唔知佢地會做d乜。

禁止訪問

引用:呢2日同BF+番左大陸旅行...今次..我真係自

男爵府

回覆:第二次了

又一個女人認為“人地唔知醜纏住自己男人”
男人啫,周街都係,唔駛咁緊張佢,佢係都要同人whatsapp(講真,大家有whatsapp都知,你唔答就好快完),大不了咪分手,趁未結婚,認真選擇下先啦!

大宅

回覆 amanda613hk 的帖子

大宅

引用:呢2日同BF+番左大陸旅行...今次..我真係自

原帖由 amanda613hk 於 13-12-17 發表
呢2日同BF 番左大陸旅行...今次..我真係自己睇佢WATSAPP....發現佢依然有同佢所講既知己聯絡...又係SEND D ...
可能佢根本唔係因為愛嫁自己老公
大把人心地差
自己唔好都唔想人地好

大宅

各位JM 我明白...不過因為自己都拍過好多次拖...其實每次甘樣對方都會有一定既壓力的, 如果每次因為甘樣就分手...甘永遠都得唔到長久既愛情, 除非你搵一個好愛好愛自己....(我EX 就係好愛我, 但我唔係好愛佢....不過我都係接受唔到)

尋日佢平心靜氣甘同我傾左陣...其實如果個男人真係冇野...佢又真係冇唔岩...唔岩既反而係我去睇WATSAPP 而破壞左關係...其實佢尋日講完..我係安心左好多...所以希望各位JM 俾多D 正能量我

當然, 我唔係自欺欺人個D 女人. 如果個男人真係對自己不忠既.. 我係會好灑脫甘離開的, 只係我知道自己有好多學習既地方, 今次唔想再郁D 就講分手個D... ^^

禁止訪問

大宅

03231008 發表於 13-12-18 10:15
講真, 一個真正愛你既男人係唔會咁同第二個女人講野/send 相睇黎你同你男友都係未醒
...

甘其實佢有冇同個女仔講咩...多數都係回佢一兩個字, 係條女就成大段...我都冇去睇...

大宅

引用:又一個女人認為“人地唔知醜纏住自己男人”

原帖由 MCEsc 於 13-12-18 發表
又一個女人認為“人地唔知醜纏住自己男人”
男人啫,周街都係,唔駛咁緊張佢,佢係都要同人whatsapp(講真 ...
啱,讚成,拍拖都要咁樣就佢,喱個一定唔會同你創造一個家既人,無拖拍,幾咁閒,聖誕總會有朋友,佢咁樣,你仲諗住聖誕會開心?你問心啦!點解拍拖都要咁委屈自己?

男爵府

你而家擺明唔鐘意BF同條女呢種曖昧關係,信一件事,你開到聲唔鐘意,你男朋友應該要避忌下

大宅

.....................作死

大宅

引用:距話個女的結左婚?或者冇結呢?你都5好掉

原帖由 Queenie_yy 於 13-12-17 發表
距話個女的結左婚?或者冇結呢?你都5好掉以輕心哦
好多男人最鐘意用既藉口係,人地有男朋友或者老公,又或者人地個老公我都識,你唔好諗多左!用呢d藉口,就諗住自己個女朋友就會唔懷疑,以前我個ex都經常用呢招,介紹個女仔俾我識,又話人地男友佢都識,到最後女人直覺話我知佢地有野,到後來俾我發現佢地有路,仲要上埋床果隻,

大宅

引用:各位JM+我明白...不過因為自己都拍過好多次

原帖由 amanda613hk 於 13-12-18 發表
各位JM 我明白...不過因為自己都拍過好多次拖...其實每次甘樣對方都會有一定既壓力的, 如果每次因為甘樣就 ...
我男友曾經都俾我發現佢同個ex日日微信,個話題有時關於我,又add微信附近的人既女仔,我睇到後都好嬲,果排關係好差,去到某d時期我男友仲話已經唔愛我要同我分手,但有時對對方既感覺有時會處於低潮,捱過左之後,愛對方既感覺又會再返左黎,之後發現佢微信果排我都好神經質,但而家我已經戒左唔睇佢電話,只係覺得佢對我好,同除左返工外所有時間都陪我,我就唔諗佢有無同其他女仔微信了!!因為其實有好多男人無聊時都會同女仔微信,因為平時有好多唔識我既男人會同我講野,所以就算你呢刻唔同呢個一齊,下一個可能都會有呢d野發生,只不過睇下你知唔知既啫,所以如果你男友本身對你好,好多時間都係陪你,咁你就唔好諗得太多喇,諗完自己又唔開心仲影響埋大家既關係!!

首頁

尾頁

跳至